Joe Biden: Το πείραμα «Κυριάκος» στην Αμερική

Must Read

Φαινομενικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τζο Μπάιντεν δεν έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Και όμως, ο Μπάιντεν αποτελεί επανάληψη του πειράματος «Κυριάκος» στην Αμερική.

Ο Τζο Μπάιντεν θα μπορούσε να είναι ένα ανέκδοτο της πολιτικής. Και όμως, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ηλικιακά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Τζο Μπάιντεν έχουν χαοτική διαφορά μεταξύ τους. Και όμως, ο τρόπος που πολιτεύονται και η πρωτοφανής στήριξη που απολαμβάνουν από τα ΜΜΕ, είναι ταυτόσημος. Έχοντας μάλιστα την επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προηγούμενο, ο Τζο Μπάιντεν ενδέχεται να είναι ο νέος πλανητάρχης γεγονός που μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό διότι ο Μητσοτάκης αποδεικνύεται καταστροφικός πρωθυπουργός για μία χώρα η οποία αντιπροσωπεύει ένα μικρό ποσοστό του παγκόσμιου Α.Ε.Π. και θεωρητικά η κατάρρευση της ειδικά εν μέσω πανδημίας, δεν μπορεί να έχει καταλυτικές συνέπειες ευρύτερου μέγεθος. Τα δε συμφέροντα που εξυπηρετεί, τα οποία κατά πολλούς Έστησαν ολόκληρο μηχανισμό για να τον κάνουμε πρωθυπουργό, περιορίζονται στην ατιμωρησία και το θάψιμο υποθέσεων όπως η Novartis και το Noor1.

Αντίθετα στις Ηνωμένες Πολιτείες το παιχνίδι είναι πλανητικό. Τα συμφέροντα εκεί μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή κάθε ανθρώπου στον πλανήτη, όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Ένας αχυράνθρωπος πρόεδρος στην Αμερική, συνιστά απειλή για ολόκληρο τον πλανήτη. Σε αντίθεση με την Ελλάδα. Τα παραδείγματα του Μπιλ Κλίντον και του Τζορτζ Μπους είναι ακόμα νωπά, όπως και το αίμα που χύθηκε με την καθοδήγηση του βαθέως αμερικανικού κράτους.

Γιατί ο Τζο Μπάιντεν είναι αχυράνθρωπος;

Ο Τζο Μπάιντεν είναι εμφανώς ανίκανος να είναι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Η πνευματική τους διαύγεια είναι εμφανώς κλονισμένη. Δεν μπορεί να αρθρώσει δύο προτάσεις χωρίς να διαβάσει από χαρτί. Δεν έχει καν την δυνατότητα να σταθεί έστω και για περιορισμένη ώρα, χωρίς να παραπατήσει. Η επιχειρηματολογία του είναι ότι πιο λαϊκίστικο και αισχρό έχει ειπωθεί τις τελευταίες δεκαετίες.

Όταν ένας άνθρωπος εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας βγαίνει και κατηγορεί τον πρόεδρο Τραμπ για τους θανάτους από τον κορονοϊό, θα περίμενε κανείς τα ΜΜΕ τουλάχιστον να τον κατακεραυνώσουν. Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν έβγαινε εδώ ο Αλέξης Τσίπρας και αποκαλούσε δολοφόνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαιτίας των θανάτων της πανδημίας. Θα είχαν σηκωθεί και τα τσιμέντα για να τον θάψουν! Και όμως ο Μπάιντεν κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα σε κάθε ομιλία, και ουδείς ενοχλείται. Αντίθετα τα αμερικανικά συστημικά ΜΜΕ τον προβάλλουν προκλητικά ως ελπίδα για το αύριο!

Έναν ακατάλληλο, λαϊκιστή και επικίνδυνο άνθρωπο τον προβάλλουν ως σωτήρα! Γιατί;

Επικίνδυνοι σχεδιασμοί για παγκόσμια σύρραξη

Το αμερικανικό λεγόμενο βαθύ κράτος το οποίο το γνώρισε την πρώτη του ήττα με την εκλογή του Τραμπ, έχει αποδειχθεί παγκόσμιος κίνδυνος. Έχει διαπράξει δύο εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τα οποία παραμένουν ατιμώρητα και δυστυχώς είναι ορατός ο κίνδυνος επανάληψης τους σε ακόμα μεγαλύτερη ένταση σε περίπτωση εκλογής του Τζο Μπάιντεν. Ειδικά ακούγοντας τον Μπάιντεν να θεωρεί ότι η Ρωσία αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την Αμερική, την ώρα που ο Ερντογάν δημιουργεί ένα παγκόσμιο ισλαμοφασιστικό κίνημα, γίνεται σαφές ότι ο Μπάιντεν υπηρετεί τα ίδια άνομα συμφέροντα που δημιούργησαν τις πρόσφατες πλανητικές τραγωδίες. Την λεγόμενη αραβική άνοιξη που δημιούργησε «ισλαμικό κράτος» της Λιβύης και την απόπειρα διαμελισμού της Συρίας.

Εν μέσω αποκεφαλισμών σε εκκλησίες, τουρκικής ασυδοσίας σε πολλά μέτωπα και δημιουργία ισλαμοφασιστικού τόξου με επίκεντρο την Τουρκία, Το να βγαίνει ο αυριανός πρόεδρος και να θεωρεί ότι η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη απειλή, δείχνει τι θα ακολουθήσει. Και αυτό που θα ακολουθήσει είναι ο κίνδυνος μίας παγκόσμιας σύρραξης με την συνέχιση της νατοϊκής επιρροής στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας.

Η οικογενειακή διαφορά της οικογένειας Μπάιντεν όπως αποκαλύφθηκε με τις σχέσεις του γιου του Τζο Μπάιντεν, Hunter, με την Ουκρανία, όπου κυριολεκτικά θησαύρισε με την ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης η οποία θεωρείτο φιλορωσική, δείχνει ακριβώς από ποιους εξαρτάται ο υποψήφιος των δημοκρατικών. Και ακριβώς αυτή η ανατροπή που έγινε για να θησαυρίσουν κάποιοι στο αίμα αθώων, ήταν που έδωσε το έναυσμα για την ανασύσταση ναζιστικών οργανώσεων αλλά και την αναβάθμιση ισλαμοφασιστών στα πρότυπα του πολέμου του Αφγανιστάν, όπου η Αμερική ενίσχυε τους Ταλιμπάν επειδή πολεμούσαν τους τότε Σοβιετικούς. Την εξέλιξη την θυμόμαστε όλοι, με τον Μπιν Λάντεν και τους δίδυμους Πύργους!

Τα διθυραμβικά αφιερώματα για τον Μπιν Λάντεν, όταν έσφαζε Σοβιετικούς και σέρβους

Ο Μπιν Λάντεν που θεωρείτο ήρωας από το βαθύ κράτος της Αμερικής, όταν έσφαζε τους σέρβους.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι το βαθύ κράτος που υποστηρίζει τον Τζο Μπάιντεν έχει γίνει συνεργός με εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας αλλά και της ίδιας της Αμερικής προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του. Γεγονός που είναι εξαιρετικά πιθανό να επαναληφθεί με τον ακατάλληλο να κυβερνήσει, πόσο μάλλον και να αντιδράσει, Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο.

Απομένει να δούμε εάν ο αμερικανικός λαός εξαπατηθεί, όπως εξαπατήθηκε και ο ελληνικός, από ένα φαύλο μιντιακό σύστημα και εκλέξει τον Τζο Μπάιντεν νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα, που όμως μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες για όλη την ανθρωπότητα. Σε αντίθεση με το ελληνικό του οποίου οι ολέθριες συνέπειες περιορίζονται στα Ελληνικά σύνορα και τον Ελληνικό λαό.

Ας δούμε και ένα ενδιαφέρον βίντεο από το CNN που αποδομούσε κυριολεκτικά τον Μπάιντεν, όταν ο τελευταίος ήταν ανταγωνιστής της Κλίντον! Σήμερα τον αποθεώνουν. Και να καταλάβουμε πως λειτουργεί το σύστημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This