Η Β. Κορέα φτιάχνει υποβρύχιο με δυνατότητα εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων

Για να έχει πολλά κουμπιά να πατήσει ο Κιμ

Must Read

Το καθεστώς του Κιμ Γιόνγκ Ουν συνεχίζει να δείχνει να δόντια του στον τομέα των στρατιωτικών εξοπλισμών, αποτελώντας διαρκή απειλή για τους γείτονές του.

Αυτό προκύπτει από τη δήλωση που έκανε Νοτιοκορεάτης βουλευτής έπειτα από κεκλεισμένων των θυρών ενημέρωση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Σεούλ, καθώς τόνισε πως η Βόρεια Κορέα κατασκευάζει δύο νέα υποβρύχια, περιλαμβανομένου ενός το οποίο μπορεί να εκτοξεύει βαλλιστικούς πυραύλους!

«Ένα από τα υποβρύχια που κατασκευάζει η Βόρεια Κορέα μπορεί να μεταφέρει έναν εκτοξευόμενο από υποβρύχιο βαλλιστικό πύραυλο (SLBM)», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Reuters ο Χα Τάε-κεούνγκ, βουλευτής αντιπολιτευόμενου κόμματος στην κοινοβουλευτική επιτροπή για τις υπηρεσίες πληροφοριών. Σημειώνοντας ότι «το ένα είναι ένα τροποποιημένο Romeo Class και το άλλο ένα μέσου-μεγάλου μεγέθους».

Η Βόρεια Κορέα υπόκειται σε κυρώσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ από το 2006 για το πυρηνικό πρόγραμμά της και το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων της.

Η Πιονγκγιάνγκ αποκάλυψε 76 διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους εννέα διαφορετικών τύπων στη φετινή στρατιωτική παρέλαση της 10ης Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This