Κυριακή 13/6/2021

Αμερικανικές εκλογές: Έκτακτο διάγγελμα Μπάιντεν

Έκτακτο διάγγελμα έκανε στους οπαδούς του πριν από λίγο ο Τζο Μπάιντεν. Του ζήτησε να έχουν υπομονή και να μην απογοητεύονται διότι ακόμα ο αγώνας είναι ρευστός και βρίσκονται σε καλό δρόμο για την διεκδίκηση της προεδρίας.

Ο Τζο Μπάιντεν ανάλυσε τις πολιτείες οι οποίες ακόμα υπολείπονται και γίνεται καταμέτρηση ψήφων, είπε στους οπαδούς του ότι θα χρειαστούν οι μέρες μέχρι να βγει το τελικό αποτέλεσμα και ότι θα πρέπει να κρατήσουν την πίστη τους. Ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος πως θα καταφέρει να εκλεγεί πρόεδρος, και ζήτησε από τους οπαδούς του να βρίσκονται σε εγρήγορση. Ενώ ευχαρίστησε τόσο τους ψηφοφόρους του όσο και τους εθελοντές που τον βοήθησαν.

Από την άλλη πλευρά σύμφωνα με πληροφορίες των αμερικανικών δικτύων, στο περιβάλλον του Τραμπ υπάρχει μεγάλη ανησυχία αναφορικά με την Αριζόνα. Επιμένουν μάλιστα να λένε σε Εθνικό επίπεδο ότι η Αριζόνα δεν έχει χαθεί και πως είναι νωρίς ακόμα να βγαίνει τέτοιο συμπέρασμα. Φαίνεται ότι η υπόθεση της Αριζόνα θα κοστίσει πάρα πολύ στον Τραμπ σε περίπτωση που όντως επιβεβαιωθούν οι ως τώρα μετρήσεις, που δείχνουν τον Μπάιντεν να προηγείται οκτώ ποσοστιαίες μονάδες με καταμετρημένο το 82% των ψήφων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ