Κυριακή 13/6/2021

Νέα τουρκική πρόκληση κατά της Ευρώπης με την ανοχή της Γερμανίας!

Ένα νέο εξαιρετικά σοβαρό συμβάν αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή το γερμανικό πολεμικό ναυτικό διαδραματίστηκε ανοιχτά της Λιβύης, χθες το μεσημέρι.

Το πλοίο με τούρκικη σημαία Roesline A

Τα ντροπιαστικά γεγονότα του καλοκαιριού όπου η Τουρκία προκάλεσε ευθέως Ελλάδα και Γαλλία επαναλήφθηκαν χθες σύμφωνα με πληροφορίες, ανοιχτά της Λιβύης. Συγκεκριμένα, η φρεγάτα Αμβούργο (φωτό πάνω)  του πολεμικού ναυτικού της Γερμανίας επιχείρησε νηοψία σε φορτηγό πλοίο με τούρκικη σημαία το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμάνι της Τουρκίας και είχε κατεύθυνση την Μισράτα της Λιβύης. Δηλαδή την σφηκοφωλιά της Τουρκίας στην Λιβύη, όπου εκεί ξεφορτώνονται όπλα και τρομοκράτες που εξασφαλίζουν την επιβίωση της ψευδοκυβέρνησης Σάρατζ. Η επιχείρηση έγινε χθες, 22 Νοεμβρίου, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι.

Η πορεία και η θέση του τουρκικού πλοίου πριν από δύο ημέρες (Marinetraffic). Είναι ξεκάθαρο ότι το πλοίο έχει κατεύθυνση την Μισράτα της Λιβύης.

Το τουρκικό κράτος αρνήθηκε να συναινέσει στην νηοψία και έτσι οι Γερμανοί αποβιβάστηκαν από το τουρκικό πλοίο αφού έριξαν μία πρόχειρη ματιά. Το εξαιρετικά σοβαρό συμβάν δεν έχει πάρει δημοσιότητα, αφού οι Γερμανοί συνεχίζουν να καλύπτουν την τουρκική εγκληματική δραστηριότητα στην Λιβύη.

Φωτογραφία – ντοκουμέντο από την στιγμή της νηοψίας. Λίγα λεπτά αργότερα οι στρατιώτες αποχώρησαν άπραγοι!

Η διενέργεια της νηοψίας έγινε στα πλαίσια της «επιχείρησης Ειρήνη» της ΕΕ για την διασφάλιση της τήρησης του εμπάργκο όπλων στην Λιβύη. Μία επιχείρηση που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο αδύναμη είναι η Ευρώπη και πως οι Γερμανοί ανοίγουν κερκόπορτες για να επιτρέψουν στην Τουρκία να προωθεί τις οθωμανικές τις βλέψεις στην περιοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ