Άγριο έγκλημα! Σε 25 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο άντρας που έδειρε μέχρι θανάτου την γυναίκα του και μετά την έκαψε

Must Read

Σε 25 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε Γάλλος για τη δολοφονία της συζύγου του το 2017. Το πτώμα της Αλεξία Νταβάλ είχε βρεθεί εν μέρει απανθρακωμένο στο δάσος της βορειοανατολικής πόλης Γκρέι, τον Οκτώβριο εκείνης της χρονιάς.

Ο σύζυγός της Τζόναθαν Νταβάλ είχε σπεύσει να δηλώσει την εξαφάνισή της, λέγοντας ότι δεν επέστρεψε ποτέ από το τζόκινγκ που βγήκε να κάνει, όμως αργότερα ομολόγησε ότι την είχε δείρει μέχρι θανάτου και είχε κάψει το σώμα της.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης της ποινής του ο 36χρονος Τζόναθαν Νταβάλ έμεινε ανέκφραστος, αν και λίγο νωρίτερα είχε ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς της συζύγου του. Οι εισαγγελείς είχαν χαρακτηρίσει την υπόθεση «σχεδόν τέλειο έγκλημα» και είχαν ζητήσει την επιβολή ισόβιας κάθειρξης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This