Σάββατο 19/6/2021

Αρνείται την ύπαρξη του κορωνοϊού η σύζυγος του Αλβανού προέδρου που τα «έσπασε» σε πάρτι (video)

Δηλώσεις που προκαλούν νέες αντιδράσεις

Τη στιγμή που οργισμένοι Αλβανοί πολίτες έχουν ταχθεί κατά του Αλβανού Προέδρου Ιλίρ Μέτα, μετά τον σάλο που προκάλεσε μαζί με την σύζυγό του, δίνοντας το παρών σε πάρτι 30 ατόμων, η Μόνικα Κριεμάδι αρνείται τώρα την ύπαρξη του ιού. 

Στη χώρα ξέσπασαν σφοδρές αντιδράσεις μετά την δημοσιοποίηση φωτογραφιών και βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του ηθοποιού Μπες Καλάκου, που έλαβε χώρα στο χωριό Λάκνα στην Κολόνια, χωρίς προφανώς προστατευτικά μέτρα. Οι παρευρισκόμενοι έτρωγαν, χόρευαν και γλεντούσαν όλοι μαζί, παρά την απαγόρευση και τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας.

Πρωταγωνίστρια της βραδιάς η σύζυγος του Αλβανού προέδρου Μόνικα Κριεμάδι, η οποία μάλιστα μετά την κατακραυγή, υποστήριξε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού ο κορωνοϊός δεν… υφίσταται.

Η ίδια μάλιστα υποστήριξε ότι εντοπίστηκε θετική στον ιό εντελώς τυχαία, όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση για αφαίρεση αμυγδαλών, ενώ όπως ανέφερε δεν είχε καταλάβει ότι νοσεί και δεν είχε κανένα σύμπτωμα. Η Μόνικα Κριεμάδι πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της δεν κόλλησε παρά το γεγονός ότι τον φιλούσε στο στόμα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ