Θετικός στον κορωνοϊό ο πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον

Χάνει τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.

Must Read

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο πρωταθλητής της Formula 1 Λιούις Χάμιλτον, μετά από εξέταση που υπεβλήθη.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της σήμερα η FIA, μετά από υποχρεωτική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του του Sakhir Grand Prix, ο Βρετανός πιλότος της Mercedes βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα για την Covid-19 και τις οδηγίες για τη δημόσια υγεία του Μπαχρέιν έχει τεθεί σε απομόνωση και ιχνηλατούνται οι επαφές του», αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ βεβαιώνει πως οι διαδικασίες που έχουν οριστεί από την FIA και την Formula 1 μπορούν να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν ευρείες επιπτώσεις στους αγώνες του προσεχούς σαββατοκύριακου.

Η τελευταία αυτή εξέλιξη φυσικά έχει σαν αποτέλεσμα να χάνει ο Χάμιλτον τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται στην ίδια κατάταξη με τον Μίχαελ Σουμάχερ μετά τη νίκη του στο ιστορικό Grand Prix στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This