Τρίτη 15/6/2021

Η «σέχτα» των Κλίντον και η φιλία με τον Επστάιν: Όλα στη φόρα από το «δεξί χέρι» του άλλοτε προέδρου των ΗΠΑ!

«Ο Μπιλ σαμποτάρισε την προεκλογική καμπάνια της Χίλαρι, επειδή, αν κέρδιζε, θα του έκλεβε τα φώτα της δημοσιότητας»

Στα άδυτα της «σέχτας» των Κλίντον επιχειρεί να βάλει την κοινή γνώμη το πρώην «δεξί χέρι» του Μπιλ Κλίντον, Νταγκ Μπαντ, μέσα από χειμαρρώδη συνέντευξή του στο «Vanity Fair».

Ο Μπαντ, από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρώην πλανητάρχη, αποκαλύπτει ότι ο Κλίντον σαμποτάρισε την προεκλογική καμπάνια της Χίλαρι για την προεδρία του 2008, επειδή δεν ήθελε να κερδίσει και να του κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας! Άρχισε, έτσι, να συμπεριφέρεται απρόβλεπτα, να φωνάζει στους ψηφοφόρους και να κοροϊδεύει τον Μπαράκ Ομπάμα, γεγονός που εξόργισε πολλούς δημοκρατικούς και οδήγησε στην ήττα της.

«Ήταν συνηθισμένος να βρίσκεται στο επίκεντρο. Αν κέρδιζε (η Χίλαρι), θα βρισκόταν εκείνη στο επίκεντρο. Στον δικό της Λευκό Οίκο, εκείνος θα έμπαινε και πάλι κάτω από το μικροσκόπιο, χωρίς όμως να κάνει αυτός κουμάντο», εξηγεί ο Μπαντ, η συνέντευξη του οποίου αποτελεί για τους Κλίντον πισώπλατη μαχαιριά, δεδομένου ότι όλοι -εκτός από την Τσέλσι, που τον ζήλευε- τον θεωρούσαν μέλος της οικογένειάς τους. «Η Τσέλσι μισούσε τον Μπαντ επειδή ο πατέρας της τον είχε σαν γιο του», αναφέρει φίλος των Κλίντον στο «Vanity Fair».

Μία από τις πηγές έντασης στη συνεργασία του 48χρονου, σήμερα, Μπαντ με την οικογένεια Κλίντον, την οποία αποκαλεί «σέχτα, από την οποία είναι δύσκολο να βγεις», ήταν η σχέση του πρώην πλανητάρχη με τον Τζέφρι Επστάιν. Ο ίδιος, μάλιστα, υποστηρίζει ότι είχε επιχειρήσει να αποτρέψει τον Κλίντον από το διαβόητο ταξίδι του στην Αφρική το 2002 με το «Lolita Express», το ιδιωτικό αεροσκάφος του παιδόφιλου, επειδή λάμβανε αρκετά «κακά vibes» από εκείνον.

Η Τσέλσι είχε προσεγγίσει την Γκισλέιν

Ο Μπιλ Κλίντον όμως δεν τον άκουσε και, σε βάθος χρόνου, έκανε συνολικά 24 ταξίδια με το τζετ του Επστάιν, ενώ επισκέφτηκε και το ιδιωτικό νησί του στην Καραϊβική, παρά τους ισχυρισμούς του περί του αντιθέτου. Παράλληλα, η Τσέλσι είχε φροντίσει να προσεγγίσει την Γκισλέιν Μάξγουελ, επειδή, σύμφωνα με τον Μπαντ, «η Γκισλέιν είχε πρόσβαση σε γιοτ και ωραία σπίτια, και η Τσέλσι το είχε ανάγκη».

Στη συνέντευξή του, ο Μπαντ δεν αναφέρεται καθόλου στη Μόνικα Λεβίνσκι ή στις άλλες ερωμένες που -λέγεται ότι- είχε ο Κλίντον. Σύμφωνα με το «Vanity Fair», όμως, φέρεται ότι είχε πει στον Μπιλ Κλίντον ότι, «αν θέλει να είναι άπιστος, το τίμιο και το σωστό θα ήταν να χωρίσει από τη Χίλαρι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ