Προκαλεί ξανά ο Ερντογάν! Κρέμασε πίνακα με το Κοράνι μέσα στην Αγία Σοφία

Τον χαβά του ο Σουλτάνος, συνεχίζει να προκαλεί ακάθεκτος

Must Read

Λίγο πριν συζητηθούν στη Σύνοδο Κορυφής οι πολυαναμενόμενες κυρώσεις κατά της Τουρκίας που δεν έπαψε στιγμή να προκαλεί στα ελληνικά ύδατα, ο Ταγίπ Ερντογάν κάνει σόου μέσα στην Αγία Σοφία.

Ο Τούρκος πρόεδρος, που μετέτρεψε σε τζαμί τον ιστορικό ναό της ορθοδοξίας, κρέμασε μέσα στο μνημείο, οι αγιογραφίες του οποίου έχουν καλυφθεί με κουρτίνες, έναν πίνακα με στίχους από το Κοράνι.

Οι στίχοι που αναγράφονται στον πίνακα

Ο πίνακας αναφέρει χαρακτηριστκά: «Τους φέρθηκε ευγενικά για χάρη στον Αλλάχ. Εάν ήσασταν αγενής και σκληρός, αδιαμφισβήτητα θα είχαν διαλυθεί γύρω σας και θα έφευγαν. Συγχωρέστε τους, ευχηθείτε για τη συγχώρεσή τους, δώστε τους συμβουλή για θέματα δουλειάς, και όταν ληφθεί η απόφαση εμπιστευτείτε τον Αλλάχ, ο Αλλάχ αγαπάει αυτούς που τον εμπιστεύονται. Αν ο Αλλάχ σας βοηθήσει πλέον δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να σας νικήσει. Αν σας αφήσει χωρίς βοήθεια, μετά από Εκείνον ποιος θα σας βοηθήσει; Επομένως αφήστε τους πιστούς να εμπιστεύονται μόνο τον Αλλάχ».

Μάλιστα, ο εμπνευστής του «έργου» έγραψε στο κάτω μέρος το όνομά του, ενώ αναφέρει ότι αφιερώθηκε από τον Σουλτάνο για να υπενθυμίζει ότι ήταν εκείνος που μετέτρεψε τον ναό σε τζαμί. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This