Φωτιά και τσεκούρι στους τούρκους για τέταρτη φορά στην Συρία!

Η δήθεν πανίσχυρη Τουρκία

Must Read

Τέταρτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που οι τουρκικές δυνάμεις μαζί με τους ισλαμιστές τρομοκράτες επιχειρούν να καταλάβουν τον αυτοκινητόδρομο M4 στην επαρχία Ain Issa κοντά στα σύνορα ΣυρίαςΤουρκίας και η επιχείρηση τους καταλήγει σε αιματοχυσία.

Το έντονο σημάδι είναι οι συγκρούσεις πριν από λίγο, το άλλο είναι συγκρούσεις πριν από μια ημερα

Οι προσπάθειες κατάληψης του στρατηγική σημασίας αυτοκινητόδρομου, εντάθηκαν μετά την πολύνεκρη επίθεση αγνώστων κατά τουρκικού φυλακίου στην περιοχή, με τρεις Τούρκους στρατιώτες νεκρούς και τουλάχιστον 11 ισλαμιστές.

Ξεκλήρισαν τουρκική περίπολο στην Συρία! (Σκληρό video)

Φωτογραφία από τις χθεσινές εχθροπραξίες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Τούρκοι καί ισλαμιστές άφησαν πίσω τους πολλούς νεκρούς και σε αυτήν την προσπάθεια η οποία αποκρούστηκε από τις ενωμένες δυνάμεις Κούρδων και Σύριων της περιοχής. Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει εμπλοκή του συριακού στρατού στο συμβάν. Και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα για την δήθεν πανίσχυρη Τουρκία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This