Μάνα στο Μεξικό κυνήγησε μέλη αιμοσταγούς καρτέλ που απήγαγαν και σκότωσαν την κόρη της

Must Read

Κατάφερε να στείλει τους απαγωγείς και δολοφόνους της κόρης της στην φυλακή και το πλήρωσε με 12 σφαίρες. Ο λόγος για την Μεξικανή Mίριαμ Ροντρίγκεζ, την χαροκαμένη μάνα που έγινε τιμωρός του καρτέλ που απήγαγε και δολοφόνησε την κόρη της.

Ήταν 2012 όταν η κόρη της, Κάρεν Αλεχάνδρα Σαλίνας Ροντρίγκεζ εξαφανίστηκε. Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια κατάφερε να συγκεντρώσει τα χιλιάδες δολάρια που ζητούσαν οι απαγωγείς, η 20χρονη Κάρεν δολοφονήθηκε και τα απομεινάρια της βρέθηκαν σ’ ένα εγκαταλειμμένο ράντσο το 2014.

Από τότε, η Μίριαμ Ροντρίγκεζ έβαλε στόχο της ζωής της να στείλει στην φυλακή τα μέλη του καρτέλ «Los Zeta». Ακολούθησε μια ακούραστη καταδίωξη, με διάφορες μεταμφιέσεις, ένα ψεύτικο όπλο και ψεύτικη ταυτότητα. Η Μεξικανή μητέρα εντόπισε και ανέκρινε διάφορα μέλη του καρτέλ. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να παλέψει με κάποιους για να τους ακινητοποιήσει μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η γυναίκα ήταν σαν να υπέγραφε τη θανατική της καταδίκη. Ως αποτέλεσμα, των πράξεών της, δολοφονήθηκε το 2017 στη γιορτή της Μητέρας έξω από το σπίτι της με 12 σφαίρες. Ο σύζυγός της βρήκε το πτώμα της στον δρόμο με το χέρι της μέσα στην τσάντα της δίπλα στο πιστόλι της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This