Διάσημος χορευτής από το Λονδίνο διεκδικεί αποζημίωση 50.000 ευρώ επειδή ένας αστυνομικός του πάτησε τον αστράγαλο!

Must Read

Διάσημος χορευτής μπαλέτου, που έχει υποδυθεί τον Μπίλι Ελιοτ στο Victoria Palace Theatre του Λονδίνουδιεκδικεί αποζημίωση που υπερβαίνει τα 50.000 ευρώ από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου επειδή, όπως καταγγέλλει, αστυνομικός τον πάτησε αναίτια κατά τη διάρκεια ελέγχου, προκαλώντας του τραυματισμό που τον εμποδίζει να δουλέψει!

Ο Αλεξ Λόξτον, που έπαιξε με την Κίρα Νάιτλι και την Ελεν Μίρεν στον «Καρυοθραύστη» της Disney και έδωσε παράσταση για τη Βασίλισσα στα 80ά της γενέθλια, υποστηρίζει ότι η καριέρα του μπαίνει στον… πάγο εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια άγαρμπης διαδικασίας ελέγχου από αστυνομικούς στο Λονδίνο το 2016.

Όλα άρχισαν όταν ο Λόξτον πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Κένσινγκτον για να πάρει ένα κράνος που του είχαν κλέψει. Αποφάσισε να κοιτάξει σ’ έναν περιφραγμένο χώρο πίσω από το αστυνομικό τμήμα για να δει αν θα μπορούσε να το διακρίνει. Καθώς γύρισε να φύγει άπραγος, τον σταμάτησαν τρεις αστυνομικοί που επέβαιναν σε περιπολικό, όπως υποστηρίζει, και αφού θεώρησαν ότι κινείτο ύποπτα του ζήτησαν ταυτότητα.

Ωστόσο, εκείνος δεν είχε μαζί του χαρτιά και τον απείλησαν με σύλληψη. Τότε, ένας από τους αστυνομικούς τον άρπαξε από το χέρι και προσπάθησε να το βάλει πίσω από την πλάτη του. Ο Λόξτον αναφέρει ότι μηχανικά πήγε να ξεφύγει και ο αστυνομικός πάτησε τον αριστερό του αστράγαλο, ενώ προσπαθούσε να τον ρίξει στο έδαφος. Από την πλευρά της, η Αστυνομία αρνείται τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This