Μακελειό στην Γαλλία: Τρεις νεκροί αστυνομικοί από τα πυρά 48χρονου που κρατούσε όμηρο την γυναίκα του!

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει στην Γαλλία το νέο λουτρό αίματος που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν ένας άνδρας που κρατούσε όμηρο την γυναίκα του άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών που έσπευσαν στο σπίτι του, σε ένα απομονωμένο χωριό.

Από τα  πυρά τρεις αστυνομικοί έπεσαν νεκροί, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις Γαλλικές αρχές, όλα έγιναν σε ένα απομονωμένο χωριό κοντά στο Σεν Ζίστ, κοντά στο Πουί-ντε-Ντομ στην κεντρική Γαλλία. Το βράδυ της Τρίτης, η αστυνομία της περιοχής δέχτηκε κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και έσπευσε στο σπίτι που της είχαν υποδείξει. Ένας 48χρονος άνδρας σε αμόκ κρατούσε όμηρο τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στη Γαλλία, Θωμαΐς Παπαϊωνάννου, ο άνδρας είναι γνωστός για ενδοοικογενειακή βία και για τη διαμάχη με τη σύζυγό του σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών. Ο άνδρας άνοιξε πυρ όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πλησιάσουν το σπίτι και να σώσουν τη γυναίκα. Ο ένας από τους αστυνομικούς πέθανε επί τόπου, ενώ ένας ακόμη μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε κοντινό νοσοκομείο. Ο 48χρονος στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι και συνέχισε να πυροβολεί κατά των αστυνομικών για δεύτερη φορά, με αποτέλεσμα να σκοτώσει άλλους δύο. 

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανέν δήλωσε αργότερα, ότι ο δράστης των τριών φόνων των στελεχών της χωροφυλακής βρέθηκε νεκρός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This