Η Ρωσία εξακολουθεί να «ξεπλένει» την Τουρκία για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Έτσι, με μια δήλωση... καλής πρόθεσης, τέλος καλό, όλα καλά για τη Ρωσία.

Must Read

Η Μόσχα «βλέπει την προθυμία της Τουρκίας» να διατηρήσει την Αγία Σοφία και την Εκκλησία του Αγίου Σωτήρα (Καριγιέ τζαμί), που έχουν μετατραπεί σε τζαμιά, σε καλή κατάσταση και με εγγύηση πρόσβασης σε αυτούς τους χώρους σε μέλη όλων των θρησκειών, δήλωσε την Τρίτη ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ μετά από συνομιλίες με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Επισημάναμε την προθυμία των Τούρκων συναδέλφων μας, η οποία επιβεβαιώθηκε περισσότερες από μία φορές, να κρατήσουν την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη και την Εκκλησία του Αγίου Σωτήρα, οι οποίες έχουν προστεθεί στη λίστα των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, σε κατάλληλη κατάσταση και να διασφαλίζουν την πρόσβαση σε αυτούς τους θρησκευτικούς χώρους σε μέλη όλων των θρησκειών», επεσήμανε ο Λαβρόφ.

Έτσι, με μια δήλωση… καλής πρόθεσης, τέλος καλό, όλα καλά για τη Ρωσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This