Ρέιβ πάρτι δεκάδων ωρών σε Ισπανία και Γαλλία με τη συμμετοχή χιλιάδων ατόμων!

Στη Βαρκελώνη 300 άτομα για πάνω από 40 ώρες, στη Γαλλία 2.500 άτομα!

Must Read

Η καταλανική αστυνομία έβαλε τέλος ένα παράνομο ρέιβ πάρτι που διεξαγόταν με τη συμμετοχή περίπου 300 ατόμων για τουλάχιστον 40 ώρες, με αφορμή την Πρωτοχρονιά, σε ένα υπόστεγο κοντά στη Βαρκελώνη. Ρέιβ πάρτι με 2.500 άτομα και στη Γαλλία!

«Θα ασκήσουμε διώξεις στους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες», δήλωσε η αστυνομία στο Twitter, επισημαίνοντας πως το πρόστιμο για τους συμμετέχοντες σε αυτό το παράνομο πάρτι στο Λινάρ ντελ Βάλιες, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της Βαρκελώνης, θα φθάσει το ανώτερο στα 3000 ευρώ.

«Οι τρεις διοργανωτές συνελήφθησαν. Θα οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου τις επόμενες ώρες», συμπλήρωσε η αστυνομία. Για εκείνους, «το πρόστιμο ενδέχεται να φθάσει έως τα 600.000 ευρώ», διευκρίνισε.

Σε βίντεο, που περιήλθε στην κυριότητα του Γαλλικού Πρακτορείου, διακρίνονται νέοι χωρίς μάσκες και χωρίς να τηρούν τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, να καπνίζουν και να χορεύουν, κατόπιν να ξεσπούν μικρής έκτασης συμπλοκές στην πίστα, κατά την άφιξη της αστυνομίας. Διακρίνεται επίσης μία νεαρή γυναίκα, που κυκλοφορεί γυμνόστηθη, να επιχειρεί να ηρεμήσει το πλήθος και τους αστυνομικούς.

Εκατοντάδες αστυνομικοί συμμετείχαν στην επιχείρηση, με τη συνδρομή ελικοπτέρου, σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο RNE.

Στη Γαλλία, οι αρχές διέλυσαν ένα άλλο παράνομο ρέιβ πάρτι, που ήταν σε εξέλιξη από το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, στο Λιερόν, νότια της πόλης Ρεν με 2.500 συμμετέχοντες, πολλοί εκ των οποίων είχαν έρθει από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This