Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

«Επίγεια κόλαση» στη Μαδρίτη από ισχυρή έκρηξη κοντά σε γηροκομείο! – Πληροφορίες για τρεις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες (video)

Η αιτία της έκρηξης παραμένει άγνωστη

Σκηνές χάους στο κέντρο της Μαδρίτης, μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε πολυώροφο κτίριο κοντά σε γηροκομείο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες!

Στην ισπανική πρωτεύουσα έχει σημάνει συναγερμός, με την αιτία της έκρηξης να παραμένει άγνωστη, τη στιγμή που η «Εl Ρais» μεταδίδει πως έχουν καταστραφεί οι τρεις τελευταίοι όροφοι του κτιρίου, το οποίο βρίσκεται στο Calle Toledo, δρόμο στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας.

Φωτογραφίες και βίντεο δείχνουν σοκαρισμένους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στην περιοχή της έκρηξης, να τρέχουν πανικόβλητοι, κατεστραμμένα αυτοκίνητα από τα μπάζα, αλλά και καπνούς να βγαίνουν από το κτίριο.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι ή τραυματισμοί. Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε γηροκομείο, το οποίο αυτή την ώρα εκκενώνεται, με τη συμβολή της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα, επίσης, με άλλες πληροφορίες, η έκρηξη οφείλεται πιθανά σε διαρροή αερίου και κατέστρεψε το παρακείμενο γηροκομείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα σωστικά συνεργεία απομάκρυναν αρκετούς ηλικιωμένους από το «λαβωμένο» κτίριο. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το κτίριο που σχεδόν ισοπεδώθηκε ανήκει στην Αρχιεπισκοπή, ενώ φέρεται να ζουν σε αυτό αρκετοί ιερείς.

Στο σημείο της έκρηξης έσπευσαν σωστικά συνεργεία, Πυροσβεστική, ασθενοφόρα, καθώς και μέλη της ομάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ