«Επίγεια κόλαση» στη Μαδρίτη από ισχυρή έκρηξη κοντά σε γηροκομείο! – Πληροφορίες για τρεις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες (video)

Η αιτία της έκρηξης παραμένει άγνωστη

Must Read

Σκηνές χάους στο κέντρο της Μαδρίτης, μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε πολυώροφο κτίριο κοντά σε γηροκομείο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες!

Στην ισπανική πρωτεύουσα έχει σημάνει συναγερμός, με την αιτία της έκρηξης να παραμένει άγνωστη, τη στιγμή που η «Εl Ρais» μεταδίδει πως έχουν καταστραφεί οι τρεις τελευταίοι όροφοι του κτιρίου, το οποίο βρίσκεται στο Calle Toledo, δρόμο στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας.

Φωτογραφίες και βίντεο δείχνουν σοκαρισμένους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στην περιοχή της έκρηξης, να τρέχουν πανικόβλητοι, κατεστραμμένα αυτοκίνητα από τα μπάζα, αλλά και καπνούς να βγαίνουν από το κτίριο.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι ή τραυματισμοί. Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε γηροκομείο, το οποίο αυτή την ώρα εκκενώνεται, με τη συμβολή της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα, επίσης, με άλλες πληροφορίες, η έκρηξη οφείλεται πιθανά σε διαρροή αερίου και κατέστρεψε το παρακείμενο γηροκομείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα σωστικά συνεργεία απομάκρυναν αρκετούς ηλικιωμένους από το «λαβωμένο» κτίριο. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το κτίριο που σχεδόν ισοπεδώθηκε ανήκει στην Αρχιεπισκοπή, ενώ φέρεται να ζουν σε αυτό αρκετοί ιερείς.

https://twitter.com/valleejooo_/status/1351894186761576449

Στο σημείο της έκρηξης έσπευσαν σωστικά συνεργεία, Πυροσβεστική, ασθενοφόρα, καθώς και μέλη της ομάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This