Ποιοι θα αποφασίσουν για την τύχη του λογαριασμού του Donald Trump στο Facebook

Το αργότερο σε ενενήντα μέρες η «ετυμηγορία»

Must Read

Σε ανεξάρτητη επιτροπή ανακοίνωσε το Facebook ότι ανέθεσε για να εξετάσει και να αποφασίσει αν ο λογαριασμός του Donald Trump θα παραμείνει αποκλεισμένος.

Η συγκεκριμένη 20μελής επιτροπή αποτελείται από νομικούς, επιστήμονες και ειδικούς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών και συστάθηκε το προηγούμενο έτος για να εξετάζει υποθέσεις του Facebook. Στην υπόθεση του Trump έχει τον τελευταίο λόγο, ακόμα και αν έρχεται σε αντίθεση με τις απόψεις της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι ένα ανεξάρτητο σώμα και οι αποφάσεις του είναι δεσμευτικές χωρίς να μπορούν να παρακαμφθούν ακόμα και από τον Mark Zuckenberg», αναφέρει το Facebook σε ανακοίνωσή του.

Σε δικές της δηλώσεις η επιτροπή δηλώνει ότι σχεδιάζει να εξετάσει την υπόθεση το συντομότερο δυνατόν, ενώ διαβεβαιώνει ότι θα είναι αμερόληπτη. Η απόφαση αναμένεται να παρθεί το αργότερο μέσα σε ενενήντα μέρες, ενώ ο Donald Trump και η ομάδα του θα έχουν την ευκαιρία να επιχειρηματολογήσουν γιατί ο αποκλεισμός θα πρέπει να αρθεί.

Η επιτροπή προσανατολίζεται σε ανοικτή και ελεύθερη ακροαματική διαδικασία, ώστε ο οποιοσδήποτε πολίτης ή οργανισμός να μπορεί να καταθέσει την άποψή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This