Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ και ο φόρος τιμής στη Lady Di

Ο πρίγκιπας τής Χάρι-σε κι άλλο παιδί

Must Read

«Ο Άρτσι θα γίνει μεγάλος αδερφός!». Μ’ αυτή τη λιτή ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο Τύπου τους και με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία η εμφανώς εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ ξαπλώνει στα πόδια του χαμογελαστού πρίγκιπα Χάρι, επέλεξαν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ να γνωστοποιήσουν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Τα χαρμόσυνα νέα για το ζευγάρι, το οποίο παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 για να ζήσει μια πιο ανεξάρτητη ζωή μακριά από το… μικροσκόπιο των βρετανικών ΜΜΕ, έρχονται λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της 39χρονης Μέγκαν ότι είχε αποβάλει το προηγούμενο καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/CLSWkz3noTi/?utm_source=ig_web_copy_link

Αμέσως μετά την αποκάλυψη ότι το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του, το οποίο θα είναι όγδοο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, παρότι -όπως όλα δείχνουν- θα γεννηθεί στις ΗΠΑ και θα έχει αμερικανική υπηκοότητα, η βασίλισσα Ελισάβετ διά του εκπροσώπου της δήλωσε ότι ολόκληρη η βασιλική οικογένεια είναι χαρούμενη και τους εύχεται τα καλύτερα.

Η φωτογραφία του ζευγαριού τραβήχτηκε εξ αποστάσεως από τον επί χρόνια φίλο του ζευγαριού και πρώτου μαύρου φωτογράφου που υπέγραψε εξώφυλλο της βρετανικής «Vogue», Μίσαν Χάριμαν. «Μεγκ, ήμουν στον γάμο σου μάρτυρας αυτής της ιστορίας αγάπης που ξεκινούσε και τώρα, φίλη μου, είναι τιμή μου που την απαθανατίζω να μεγαλώνει», έγραψε στο Twitter από το διαμέρισμά του στο Λονδίνο ο Χάριμαν, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος τράβηξε τη φωτογραφία με το iPad του.

Τα «βρόμικα» ξυπόλητα πόδια του πρίγκιπα Χάρι σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στο Τwitter, ενώ μερίδα χρηστών σημειώνει ότι «η επίδειξη της πατούσας σε μια φωτογραφία εκλαμβάνεται ως έλλειψη σεβασμού σε πολλές αραβικές, μουσουλμανικές, ινδουιστικές και βουδιστικές χώρες»!

Φόρος τιμής στη Lady Di

Η επιλογή της γιορτής των ερωτευμένων για την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Μαρκλ είχε διπλό συμβολισμό για το ζευγάρι, αφού, εκτός από τον προφανή, ήταν κι ένα είδος φόρου τιμής στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς στις 14 Φεβρουαρίου 1984 τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου ήταν αφιερωμένα στη δική της δεύτερη εγκυμοσύνη.

Η αδικοχαμένη Νταϊάνα είχε ανακοινώσει ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της στις 13 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα ο διεθνής Τύπος να της αφιερώσει τα πρωτοσέλιδά του, την επόμενη ημέρα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όπως στην ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Νταϊάνα, έτσι και σε αυτή της Μέγκαν δεν αποκαλύπτονται λεπτομέρειες ούτε για το φύλο του μωρού ούτε για την αναμενόμενη ημερομηνία γέννησής του, ενώ και στις δύο περιπτώσεις ακολούθησε σχεδόν πανομοιότυπη ανακοίνωση από το παλάτι, που εξέφραζε τη χαρά της βασιλικής οικογένειας για την είδηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This