Παρασκευή, 23 Απρ 2021

Κάτι τρέχει με τον Μπάιντεν… Ξέχασε το όνομα του Υπουργού Άμυνας; (video)

Η εικόνα του Προέδρου των ΗΠΑ ήταν απογοητευτική

Ο Τζο Μπάιντεν απέφυγε να χρησιμοποιήσει το όνομα του υπουργού Άμυνας Λόιντ Όστιν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο. Η φαινομενική αδυναμία, ή γκάφα κατά πολλούς, άφησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αναρωτιούνται αν ο Μπάιντεν είχε υποστεί απώλεια μνήμης.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωνε την υποψηφιότητα δύο γυναικών στρατηγών να ηγηθούν στρατιωτικών διοικήσεων, όταν έχασε ξαφνικά τον ειρμό της σκέψης του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην στρατηγό. Συνεχίζω να τον αποκαλώ στρατηγό, αλλά εγώ… ο τύπος που διοικεί εκείνο εκεί», είπε ο Μπάιντεν, πιθανώς αναφερόμενος στον Όστιν και το Πεντάγωνο. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον «υπουργό» που πρότεινε τις δύο γυναίκες για τις θέσεις διοίκησης.

Ο Μπάιντεν είχε αναφέρει τον «υπουργό Όστιν» νωρίτερα στην εκδήλωση, παρόλο που, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, φαίνεται ότι διάβαζε από ένα τύπου auto cue.

Μετά τη τοποθέτησή του, ο Μπάιντεν έκανε μια κάπως αργή έξοδο από το δωμάτιο καθώς η αντιπρόεδρος του, Κάμαλα Χάρις, περπατούσε πίσω του. Η εικόνα δεν ταίριαξε καλά σε αρκετούς στα social media.

«Είναι επίσης σαφές ότι δεν είναι σίγουρος πού να πάει όταν φεύγει. Αυτό… δεν είναι μια καλή εμφάνιση», σημείωσε ο αρθρογράφος και πρώην δημοσιογράφος των New York Times, Alex Berenson. Πρόσθεσε ότι ο Μπάιντεν ακούστηκε σαν ένας ηλικιωμένος συγγενής που «ξέφευγε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ