Αιμοβόρος και εκδικητικός ο Ερντογάν – Κόβει συνταξιοδοτικά δικαιώματα από τους 103 απόστρατους ναυάρχους

Ας συνεχίζουν να τον κανακεύουν οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι...

Must Read

Το αληθινό του πρόσωπο δείχνει για ακόμη μια φορά ο Ερντογάν, που μονίμως αναζητά εχθρούς για να καταφέρει να επιζήσει πολιτικά. Αυτή τη φορά τους ανακάλυψε στο πρόσωπο των 103 απόστρατων ναυάρχων, που υπέγραψαν κείμενο, ανησυχώντας για τον δρόμο που παίρνει η χώρα τους με τις κινήσεις και αποφάσεις του σουλτάνου.

Όπως λοιπόν αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Μιλλιέτ, με εντολή Ερντογάν οι Ένοπλες Δυνάμεις θα «κόψουν» συνταξιοδοτικά δικαιώματα των συγκεκριμένων αποστράτων, ενώ δεν θα έχουν δικαίωμα να μένουν σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και δεν θα τους παρέχεται φρουρά.

Χαρακτηριστικό του γεγονότος ότι ο Ερντογάν δεν υπολογίζει απολύτως κανέναν νόμο, είναι το γεγονός ότι οι Τούρκοι δικαστές τόσο του Αρείου Πάγου, όσο και του Συμβουλίου Επικρατείας ξεκαθάρισαν ότι η δήλωση των αποστράτων δεν παραβιάζει κανένα νόμο! Φυσικά τα περί ελευθερίας λόγου είναι άγνωστα για τον Ερντογάν, με τον οποίο επιμένουν όχι μόνο να συνομιλούν αλλά και να τον κανακεύουν οι Ευρωπαίοι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This