Νεκρός στα 50 του ο διάσημος ράπερ DMX! (video)

Εισήχθη με καρδιακή προσβολή στο νοσοκομείο, έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Must Read

Την τελευταίο του πνοή άφησε σε ηλικία 50 ετών ο διάσημος Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός Ερλ Σίμονς, γνωστότερος ως DMX (Dark Man X), στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε μη αναστρέψιμη κατάσταση, λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.  

Όπως αναφέρει το περιοδικό «People», ο DMX, που υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες μορφές της hip-hop και rap μουσικής στα τέλη των ’90s και στις αρχές των ’00s, εισήχθη στο νοσοκομείο του Γουάιτ Πλέινς, προάστιο στα βόρεια της Νέας Υόρκης, την περασμένη Παρασκευή, μετά από έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, είχε «ξανακυλήσει» πρόσφατα στα ναρκωτικά, ενώ είχε προσβληθεί και από Covid-19, την οποία, πάντως, και είχε καταφέρει να ξεπεράσει.

Πέντε φορές πλατινένιος

Το 1998 το ντεμπούτο άλμπουμ του, «It’s Dark and Hell is Hot», στην κορυφή του Billboard 200, πουλώντας εκατομμύρια αντίτυπα, με το «… And Then There Was X» που ακολούθησε αργότερα να αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του, καθώς έγινε πέντε φορές πλατινένιος. Συνολικά έβγαλε επτά δίσκους, απέσπασε τρεις υποψηφιότητες για Grammy, ενώ το 2000 αναδείχθηκε ο κορυφαίος καλλιτέχνης στην κατηγορία rap/hip-hop στα American Music Awards.

Πέρα από την καριέρα του στη μουσική, ο DMX ασχολήθηκε και με την υποκριτική, στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με σημαντικότερες παρουσίες στο «Romeo Must Die» του 2000, το «Exit Wounds» του 2001 και το «Cradle 2 the Grave» δύο χρόνια αργότερα.

  • Δείτε σχετικό αφιέρωμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This