Παρίσι: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από πυροβολισμούς έξω από νοσοκομείο! (video)

Τους «γάζωσε» μοτοσικλετιστής, ο οποίος διέφυγε κατόπιν προς άγνωστη κατεύθυνση

Must Read

Φονική ενέδρα στο Παρίσι, με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του από πυροβολισμούς που δέχθηκε ο ίδιος και μια γυναίκα έξω από νοσοκομείο!

Ειδικότερα, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, εδώ και λίγη ώρα έχει σημάνει συναγερμός στη γαλλική πρωτεύουσα, μετά από πυροβολισμούς που «έπεσαν» έξω από το νοσοκομείο Henri-Dunant στην οδό Michel-Ange στο 16ο διαμέρισμα, με έναν άνδρα και μία γυναίκα να βρίσκονται στο στόχαστρο μοτοσικλετιστή, ο οποίος, αφού τους «γάζωσε», πάτησε γκάζι και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι δύο τραυματίες δέχθηκαν μεν τις πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του νοσοκομείου, ωστόσο ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα, εξάλλου, με πληροφορίες από το τηλεοπτικό δίκτυο BFM, η γυναίκα που τραυματίστηκε εργάζεται ως φρουρός ασφαλείας στο νοσοκομείο, το οποίο λειτουργεί και ως κέντρο εμβολιασμού κατά της Covid-19.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το κίνητρο της επίθεσης, με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προς αναζήτηση του δράστη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This