Τρίτη 15/6/2021

Η Μελάνια εμφανίστηκε δημόσια έπειτα από πολλούς μήνες στο πλευρό του Τραμπ

Καλώς τηνε κι ας άργησε

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση ύστερα από μήνες απουσίας έκανε η Μελάνια Τραμπ στο πλευρό του συζύγου της. Η τέως πρώτη κυρία των ΗΠΑ συνόδευσε τον Ντόναλντ Τραμπ σε event συγκέντρωσης χρημάτων για το ρεπουμπλικανικό Κόμμα στο Παλμ Μπιτς.

Η Μελάνια αποφεύγει συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας μετά την αποχώρηση της οικογένειάς της από τον Λευκό Οίκο στις αρχές της χρονιάς, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις της μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού έκτοτε. Αυτή τη φορά ωστόσο ήταν οικοδέσποινα, καθώς το δείπνο είχε διοργανώσει ο ίδιος ο Τραμπ στο club του στο Μαρ-α-Λάγκο για τους χορηγούς της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικάνων.

Φορώντας ένα λευκό φόρεμα αξίας 1.900 δολαρίων του Giambattista Valli η 50χρονη Μελάνια έδειχνε κομψή και χαλαρή καθώς υποδεχόταν τους καλεσμένους στο πλευρό του συζύγου της. Σύμφωνα με την «Washington Post», ο τέως πλανητάρχης μίλησε περίπου μισή ώρα στο δείπνο. Μεταξύ άλλων είπε στους χορηγούς του κόμματος ότι το εμβόλιο για τον Covid-19 θα πρέπει να πάρει το όνομά του.

Η Μελάνια λαμπερή μέσα στο λευκό της φόρεμα κρατά από το χέρι τον Ντόναλντ Τραμπ

Ακόμη χαρακτήρισε «μ…α» τις εκλογές του Νοεμβρίου και αποκάλεσε εγκληματίες τους παράνομους μετανάστες που εισέρχονται στη χώρα «από τη Μέση Ανατολή». Η Μελάνια από την πλευρά της παρέμεινε διακριτική, κρατώντας το χαμηλό προφίλ που έχει υιοθετήσει μετά την εκλογική ήττα του Τραμπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ