Σεισμός 5,9 Ρίχτερ στο Ιράν κοντά σε πυρηνικό εργοστάσιο (video)

Must Read

Σεισμική δόνηση 5,9 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στην επαρχία Μπουσέχρ, στο νότιο Ιράν, όπου βρίσκεται εργοστάσιο παραγωγής πυρηνικής ενέργειας.

Ο σεισμός σημειώθηκε 52 χλμ., νότια της περιοχής Dogonbadan και 103 χλμ., βόρεια βορειοδυτικά της περιοχής Bushehr, ενώ το εστιακό βάθος σημειώνεται στα 5 χλμ.

Κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε νωρίτερα στο Reuters ότι δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές στο πυρηνικό συγκρότημα της Μπουσέχρ, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό ακολούθησαν τρεις μετασεισμοί, που οδήγησαν στην καταστροφή αρκετών σπιτιών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το Ιράν είναι από τις πιο σεισμογενείς χώρες στον κόσμο. Το 2003, σεισμός 6,6 βαθμών στην επαρχία Κερμάν στοίχισε τη ζωή σε 31.000 ανθρώπους και ισοπέδωσε την αρχαία πόλη Μπαμ.

https://twitter.com/Danielf188/status/1383704880963997702

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This