«Φρένο» βάζει η Αυστρία στις απευθείας πτήσεις από Ινδία

Σε καραντίνα και όσοι βρέθηκαν στην Ινδία τις τελευταίες μέρες

Must Read

Η ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στην Ινδία λόγω της πανδημίας, οδήγησε την Αυστρία στην απόφαση να απαγορεύσει από αύριο την προσγείωση για απευθείας πτήσεις από την Ινδία. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βόλφγκανγκ Μιούκσταϊν, στο περιθώριο της εβδομαδιαίας συνεδρίασης του αυστριακού υπουργικού συμβουλίου.

Επίσης όποιος βρέθηκε τις τελευταίες δέκα μέρες στην Ινδία θα μπαίνει σε καραντίνα με το που φτάνει στην Αυστρία, για να αποφευχθεί η εξάπλωση της ινδικής μετάλλαξης του κορωνοϊού.

Όποιος βρισκόταν στην Ινδία και μπει στην Αυστρία μέσω πτήσεων transfer θα μπει σε καραντίνα δέκα ημερών. Μετά από πέντε ημέρες για να βγει από την καραντίνα θα πρέπει να κάνει το δωρεάν τεστ PCR.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This