Συγκλονισμένη η Γαλλία: Μέρα μεσημέρι έβαλε φωτιά στην πρώην γυναίκα του! (video)

Ένα χρόνο πριν ο συζυγοκτόνος είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία!

Must Read

Συγκλονισμένη η Γαλλία από το φρικτό έγκλημα στη λεωφόρο Carnot στην περιοχή Merignac, κοντά στο αεροδρόμιο του Μπορντό, στη νοτιοδυτική Γαλλία. Μια μητέρα πυροβολήθηκε στα πόδια και κάηκε ζωντανή από τον εν διαστάσει σύζυγό της μέρα μεσημέρι!

Η 31χρονο πυροβολήθηκε από τον 44χρονο πρώην σύζυγό της και αφού κατέρρευσε την περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και την έκαψε ζωντανή! Ο 44χρονος συνελήφθη μισή ώρα μετά τη δολοφονία από την Ταξιαρχία κατά του Εγκλήματος (BAC) στη γειτονική συνοικία Pessac, οπλισμένος με πιστόλι και με ζώνη γεμάτη φυσίγγια!

Τα παιδιά του ζευγαριού την ώρα του εγκλήματος δεν βρίσκονταν σπίτι, ενώ το 2020 ο συζυγοκτόνος είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This