Νέο κόμμα στην Τουρκία, από τον φανατικό αντίπαλο του Κιλιτσντάρογλου

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ ήταν υποψήφιος για πρόεδρος της Τουρκίας, απέναντι από τον Ταγίπ Ερντογάν

Must Read

Στις προηγούμενες εκλογές (24 Ιουνίου 2018) ο Μουχαρέμ Ιντζέ ήταν υποψήφιος για πρόεδρος της Τουρκίας, απέναντι από τον Ταγίπ Ερντογάν. Και μπορεί να έχασε, πέτυχε όμως να ξεπεράσει το 30% το κόμμα CHP το 30%.

Ο Ιντζέ είναι φανατικός αντίπαλος του σημερινού προέδρου του CHP, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και έχει κάνει πολλές προσπάθειες να τον αντικαταστήσει στο κόμμα. Πέρυσι ίδρυσε το «Πολιτικό Κίνημα για την Πατρίδα», ενώ τον Φεβρουάριο και αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε αποσυρθεί, ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από το CHP, κατηγορώντας το κόμμα ότι εγκατέλειψε τις ιδρυτικές εθνικιστικές του αρχές.

Την Δευτέρα λοιπόν ο Μουχαρέμ Ιντζέ κατέθεσε επίσημα αναφορά στο υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας, ιδρύοντας επίσημα το «Κόμμα Πατρίδας» (Memleket Partisi).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This