Πολύνεκρο δυστύχημα στη βορειοδυτική Ιταλία με πτώση καμπίνας τελεφερίκ

Έσπασε το ατσάλινο νήμα του τελεφερίκ, λίγο πριν οι επιβάτες φτάσουν στον προορισμό τους

Must Read

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο στη βορειοδυτική Ιταλία, μετά από πτώση καμπίνας τελεφερίκ, σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση «Rai»! 

Το αναπάντεχο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι τοπική ώρα σε μικρή απόσταση από την Λίμνη Ματζόρε, στις νότιες Άλπεις, στα σύνορα Ιταλίας και Ελβετίας, όταν, ξαφνικά, το ατσάλινο νήμα του τελεφερίκ φέρεται να έσπασε, λίγο πριν οι επιβάτες φτάσουν στον προορισμό τους, με αποτέλεσμα η καμπίνα να πέσει στο κενό από ύψος 1.491 μέτρων.

Λόγω των ιδιαίτερα καλών καιρικών συνθηκών, στην περιοχή βρίσκονται ήδη αρκετοί τουρίστες, με το «μοιραίο» τελεφερίκ να είχε μόλις ξαναρχίσει να λειτουργεί. Από την πρώτη στιγμή του τραγικού συμβάντος στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, καθώς και η Αλπική και Σπηλαιολογική Διάσωση, ενώ, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πέρα από τους νεκρούς υπάρχουν και δυο παιδιά που έχουν τραυματισθεί σοβαρά, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Τορίνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This