Belarus 1: Αυτός είναι ο Έλληνας που κατέβηκε στο Μινσκ από την πτήση της Ryanair (video)

Το λευκορωσικό κανάλι μετέδωσε ονόματα και συνεντεύξεις των τριών «ερωτηματικών» που αποβιβάστηκαν στο Μινσκ

Must Read

Μια αναφορά σε δημοσίευμα του Bloomberg ότι στην πτήση της Ryanair που εξετράπη και προσγειώθηκε αναγκαστικά στο Μινσκ, υπήρχε και Έλληνας που κατέβηκε στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, προκάλεσε αναταραχή, καθώς έγινε λόγος για σύνδεση της Ελλάδας με τη σύλληψη του Ρομάν Προτασέβιτς.

Σύμφωνα με το κανάλι Belarus 1 της Λευκορωσίας, ο Έλληνας που αποβιβάστηκε και δεν ξαναεπιβιβάστηκε όταν το αεροσκάφος πέταξε για Βιλνιους, ήταν ένας μηχανικός στον τομέα των υπολογιστικών μαθηματικών, ο οποίος δήλωσε πως πήρε την πτήση της Ryanair ΑθήναΒίλνιους για να επιβιβαστεί στη Λιθουανία σε άλλη πτήση που θα τον πήγαινε στο Μινσκ όπου βρίσκεται η σύζυγός του.

Από τη στιγμή που το αεροσκάφος προσγειώθηκε αναγκαστικά στη Λευκορωσία, σύμφωνα με το Belarus 1 ο Ιάσων Ζήσης, όπως ονομάζεται ο Έλληνας, βρήκε την ευκαιρία και κατέβηκε στο Μινσκ.

Από τους 126 επιβάτες της πτήσης της Ryanair με προορισμό το Βίλνιους, οι 121 συνέχισαν το ταξίδι τους έως τη Λιθουανία. Πέντε αποβιβάστηκαν στο Μινσκ, εκ των οποίων οι δύο ήταν ο Ρομάν Προτάσεβιτς και η σύντροφός του.  Για τους υπόλοιπους τρεις μόνο εικασίες γίνονται και αν ισχύουν τα όσα μετέδωσε το λευκορωσικό κανάλι για τον Έλληνα, τότε μας μένουν δύο ερωτηματικά.

Το κανάλι της Λευκορωσίας μετέδωσε ακόμα ότι οι άλλοι δύο επιβάτες που κατέβηκαν στο Μινσκ ήταν μια Αλεξάνδρα Σταμπρέντοβα και ένας Σεργκέι Κουλάκοφ.

Το ρεπορτάζ του Belarus 1 με τα τρία άτομα να δίνουν συνέντευξη (ο τελευταίος είναι ο Έλληνας με τη σύζυγό του που έκανε και τη μετάφραση):

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This