«Στριμώχνεται» ο Τζόνσον από τον πρώην βοηθό του: Το «Kung Flu» και η live μόλυνση

Για προσπάθεια εκδίκησης του Κάμινγκς κάνει λόγο η Downing Street

Must Read

Ο Μπόρις Τζόνσον ήθελε να μολυνθεί με κορωνοϊό σε ζωντανή μετάδοση για να «δείξει ότι δεν είναι τίποτα που πρέπει να φοβάται κανείς», φέρεται ότι θα πει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βοηθός του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Ντομινίκ Κάμινγκς, στα μέλη του κοινοβουλίου.

Ο Κάμινγκς αναμένεται να χρησιμοποιήσει την εμφάνισή του ενώπιον μιας επιτροπής της Βουλής των Κοινοτήτων για να παρουσιάσει μια σειρά πιθανών ζημιογόνων ισχυρισμών σχετικά με το πρώην αφεντικό του, ανέφερε ο Simon Walters της Daily Mail.

«Θα ζητήσω από τον [επικεφαλής ιατρικό προσωπικό] Κρις Γουίτι να μου κάνει ένεση με τον ιό ζωντανά στην εθνική τηλεόραση, ώστε όλοι να δουν ότι δεν είναι τίποτα να φοβούνται», γράφει ο Walters.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι ο Κάμινγκς θα ισχυριστεί ότι ο Τζόνσον:

  • Χαρακτήριζε τον κορωνοϊό «Kung Flu» μιμούμενος τον Ντόναλντ Τραμπ.
  • Ότι ήταν απρόθυμος να πάει σε lockdown γιατί ο ιός «σκοτώνει μόνο 80χρονους».
  • Είπε ότι θα προτιμούσε να «συσσωρεύονται πτώματα» από το να πάει σε lockdown για δεύτερη φορά.
  • Απέτυχε να δράσει στο πρώτο κύμα επειδή ήταν σε διακοπές με την αρραβωνιαστικιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κάμινγκς θα ισχυριστεί ότι ο Τζόνσον είπε πως «ο μεγάλος κίνδυνος δεν είναι ο Kung-Flu, αλλά η ζημιά που προκλήθηκε στην προσπάθεια να τον σταματήσουμε. Είχα δίκιο εξ αρχής και δεν έπρεπε να πιεστώ στο πρώτο lockdown. Η οικονομική ζημιά που προκαλείται από το lockdown είναι πιο επιζήμια από την απώλεια ζωών που προκαλείται από τον Covid».

Η Downing Street πιστεύει ότι ο Κάμινγκς, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του πέρυσι μετά από μια εσωτερική διαμάχη σχετικά με την επιρροή της αρραβωνιαστικιάς του Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς, είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Τζόνσον.

Θα εμφανιστεί ενώπιον μιας μικτής επιτροπής της Βουλής των Κοινοτήτων για σχεδόν τέσσερις ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες είναι προετοιμασμένος με ιδιωτικά εσωτερικά μηνύματα που αναφέρουν ποιες πιστεύει ότι ήταν οι αποτυχίες της διοίκησης Τζόνσον να αντιμετωπίσει την πανδημία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This