4 χρόνια φυλακή για τον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης! Δεν θα αφήσει κανέναν έξω ο Ερντογάν

«Προσβλητικές» οι δηλώσεις του για υψηλόβαθμους αξιωματούχους, που ακύρωσαν το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών!

Must Read

Το καθεστώς Ερντογάν είναι αποφασισμένο να μην αφήσει κανέναν αντιφρονούντα εκτός φυλακής! Με τόσους που έχει χώσει μέσα και άλλους τόσους που θέλει να βάλει, πρέπει να χτίσει νέες φυλακές για να τους χωρέσουν όλους!

Τώρα ήρθε η σειρά του Δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, στον οποίο ο σουλτάνος δεν συγχωρεί ότι του «πήρε» την Πόλη στις δημοτικές εκλογές. Άλλωστε έκανε τα πάντα για να αλλάξει το αποτέλεσμα…

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο τουρκικό δικαστήριο αποδέχθηκε το κατηγορητήριο, σε βάρος του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, για δηλώσεις που έκανε και κρίθηκαν προσβλητικές σε βάρος υψηλόβαθμων αξιωματούχων, ζητώντας ποινή φυλάκισης πάνω από 4 χρόνια!

Η υπόθεση αφορά τη δήλωση Ιμάμογλου που είχε χαρακτηρίσει «ανόητη» την απόφαση των μελών του Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου να ακυρώσουν το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 31ης Μαρτίου του 2019, φυσικά με παρέμβαση Ερντογάν.

Τότε ο σουλτάνος ακύρωσε την εκλογική διαδικασία, η οποία επαναλήφθηκε και κέρδισε πάλι πανηγυρικά ο Ιμάμογλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This