Πανηγύρια Ερντογάν… «Ευχήθηκε» για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης

Ο Μωάμεθ, λέει με θράσος ο Ερντογάν, «πρόσθεσε αυτήν την μοναδική πόλη στην πολιτιστική μας κληρονομιά, με έλεος και σεβασμό»!

Must Read

Με μια εικόνα της Αγίας Σοφίας και το 1453 σε τεράστιο μέγεθος, ο Ταγίπ Ερντογάν σε ανάρτησή του εύχεται «συγχαρητήρια» για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης, σε μια κίνηση που στόχο έχει σαφώς να προκαλέσει.

«Γιορτάζω τον Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ Χαν (Μωάμεθ Β’ ο Πορθητής) και τον ένδοξο στρατό του, ο οποίος τιμήθηκε με τον έπαινο του Προφήτη μας και πρόσθεσε αυτήν την μοναδική πόλη στην πολιτιστική μας κληρονομιά, με έλεος και σεβασμό», γράφει μεταξύ άλλων ο Τούρκος Πρόεδρος… Και αυτό λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Ελλάδα.

Αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ερντογάν προκλητικά: «Συγχαίρω την 568η επέτειο της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης, μια από τις πιο λαμπρές νίκες της ιστορίας μας. Γιορτάζω τον Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ Χαν (Μωάμεθ Β’ ο Πορθητής) και τον ένδοξο στρατό του, ο οποίος τιμήθηκε με τον έπαινο του Προφήτη μας και πρόσθεσε αυτήν την μοναδική πόλη στην πολιτιστική μας κληρονομιά, με έλεος και σεβασμό».

Και στην εικόνα της Αγίας Σοφίας, γράφει το εξής, που το είπε ο Μωάμεθ: «Η Κωνσταντινούπολη σίγουρα θα κατακτηθεί. Τι σπουδαίος στρατηγός ο στρατηγός που θα την κατακτήσει, πόσο μεγάλος στρατός είναι αυτός ο στρατός».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This