Πέμπτη 29/7/2021

Νέα φρίκη στην Τουρκία με βασανισμό γυναίκας στη μέση του δρόμου από αστυνομικούς! (video)

Εξαιρετικά σκληρές εικόνες

Η θηριωδία στην Τουρκία συνεχίζεται αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μία χώρα όπου επικρατεί η βαρβαρότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα πραγματικά δεν υπάρχουν. Ειδικά όσον αφορά τα δικαιώματα των γυναικών και των αλλόθρησκων, αλλά φυσικά και των εθνικών μειονοτήτων, η καταπάτηση είναι πλήρης και δεν υπάρχει σεβασμός ούτε στην ίδια τη ζωή.

5B469E33 D8F1 4242 A27C 6C9F32919AAD
Εμφανή τα σημάδια από τον βασανισμό στο πρόσωπο της γυναίκας

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνονται πέντε αστυνομικοί να βασανίζουν γυναίκα στη μέση του δρόμου με πρωτοφανή αγριότητα. Σε δρόμο μάλιστα της Κωνσταντινούπολης και όχι σε κάποιο χωριό στα βάθη της Ανατολίας.

Το γεγονός αυτό δείχνει την πραγματική κατάσταση του τουρκικού κράτους η οποία δεν αρκείται μόνο στην κακοποίηση ελληνίδων, όπως είδαμε πρόσφατα με το «εξπρές του μεσονυχτίου» που πέρασε η ελληνίδα ποντιακής καταγωγής κυρία Ευσταθιάδου, αλλά ακόμα και οι τουρκάλες γυναίκες ζουν μια πραγματική κόλαση.

Δείτε το βίντεο – προσοχή είναι εξαιρετικά σκληρό

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ