Εξιτήριο για τον Κρίστιαν Έρικσεν μετά την εμφύτευση βηματοδότη

Must Read

Μέσα στο επόμενο 24ωρο, ο Κρίστιαν Έρικσεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο από την κλινική όπου νοσηλεύεται στην Κοπεγχάγη, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα βελτιωμένη, μετά την επιτυχημένη εμφύτευση βηματοδότη, στην οποία και υποβλήθηκε.

Ο Δανός μέσος που το προηγούμενο Σάββατο (12/6) σόκαρε τον κόσμο, ποδοσφαιρικό και μη, καταρρέοντας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Δανίας – Φινλανδίας για το Euro 2020, ολοκλήρωσε τον κύκλο εξετάσεων που δεν έδειξαν κάποια καρδιακή βλάβη ή ιατρικό πρόβλημα, κατόπιν επέμβασης, και, πλέον, το βάρος πέφτει και στην ψυχική αποκατάσταση, μετά τα όσα έζησε το τελευταίο διάστημα.

«Είμαστε χαρούμενοι που είναι καλά, όμως δεν είναι όλα ρόδινα. Ο Κρίστιαν περνάει και θα περάσει μερικές δύσκολες εβδομάδες και ακόμα δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως είμαστε δίπλα του για ότι χρειαστεί. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να τον βλέπουμε να χαμογελάει», ήταν τα λόγια του Δανού εκλέκτορα, Κάσπερ Χιούμλαντ.

*πηγή φωτό: Twitter

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This