Αφγανοί στρατιώτες παραδίδονται μαζικά στους Ταλιμπάν!

Πρωτοφανείς εικόνες στο Αφγανιστάν

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Ένα πρόσφατο βίντεο που δείχνει αφγανικά κυβερνητικά στρατεύματα (σύμφωνα με πληροφορίες ειδικές δυνάμεις) να παραδίδουν τον εαυτό τους, τους Humvees και τα όπλα τους στους Ταλιμπάν σε μια άγνωστη τοποθεσία. Μιλάμε για όλο καινούργιο εξοπλισμό ο οποίος είχε παραδοθεί από τις αμερικανικές δυνάμεις στο στρατό του Αφγανιστάν, ενόψει μάλιστα της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από την χώρα.

Με αυτόν τον τρόπο καθίσταται σαφές ότι μετά την αποχώρηση των αμερικανών στρατιωτών , οι Ταλιμπάν θα επανακάμψουν πλήρως και όπως όλα δείχνουν θα κυριαρχήσουν στην χώρα.

Να σημειωθεί ότι οι Ταλιμπάν έχουν προειδοποιήσει με ολοκαύτωμα τον τουρκικό στρατό σε περίπτωση που παραμείνει στο Αφγανιστάν αντικαθιστώντας τον αμερικανικό. Εννοείται ότι οι τούρκοι θέλουν να παραμείνουν για να έχουν τον έλεγχο του αεροδρομίου της Καμπούλ, ώστε να ελέγχουν τις μεταφορές ηρωίνης απευθείας στην Τουρκία, για να μην έχουμε ανάγκη το Ιράν. Η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος διακινητής ηρωίνης παγκοσμίως, ενώ το Αφγανιστάν η μεγαλύτερη παραγωγός χώρα για την πρώτη ύλη.

Όλα δείχνουν τώρα ότι οι Ταλιμπάν θα βρεθούν με καινούργια αμερικανικά όπλα, προκειμένου να υποδεχθούν τους Τούρκους.

https://twitter.com/archer83able/status/1407351905454542852?s=21

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This