Η… καλή «Γαλάζια Πατρίδα» και η κακή Ελλάδα που προκαλεί

Μια ακόμη σελίδα από τη... θετική ατζέντα

Must Read

Για μια ακόμα φορά ο Χουλουσί Ακάρ επανέλαβε το κλασικό τουρκικό παραμυθάκι ότι η Ελλάδα προκαλεί και φταίει για όλα, κατηγορώντας τη χώρα μας ότι δεν συμμορφώθηκε με το μορατόριουμ που είχε συμφωνηθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

«Η κρίση προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εκ νέου την οικονομία μας. Δυστυχώς, ωστόσο, μερικές φορές συναντάμε τις προκλητικές ενέργειες των Ελλήνων εταίρων μας. Βλέπουμε ότι παρόλο που υπάρχει συμφωνία σχετικά με το μορατόριουμ να μην πραγματοποιηθούν δραστηριότητες, όπως ασκήσεις μεταξύ 15 Ιουνίου και 15 Σεπτεμβρίου και τις εθνικές εορτές μας, αυτό δεν τηρείται», ισχυρίστηκε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας.

Ο Ακάρ μάλιστα σε κακοπαιγμένο θεατρικό ρόλο φάνηκε να… ανησυχεί για τον ελληνικό λαό, υποστηρίζοντας ότι «η μεγαλύτερη ζημιά στις μάταιες προσπάθειες του Έλληνα γείτονά μας θα είναι για τον ελληνικό λαό. Οι πόροι του ελληνικού λαού δεν πρέπει να χαθούν».

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας συνέχισε με αναφορά στη Γαλάζια Πατρίδα: «Είμαστε υπέρ του να μοιραστούμε τον πλούτο αυτής της περιοχής μεταξύ των χωρών μας, με δίκαιο τρόπο και στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, και να οικοδομήσουμε μαζί ένα ειρηνικό μέλλον.  Δεν έχουμε φιλοδοξίες, νομικά, για τη γη κανενός. Ωστόσο, είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Γαλάζιας Πατρίδας μας, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This