Παρασκευή 30/7/2021

Η Τουρκία απειλεί ευθέως την ασφάλεια της Ευρώπης αν δεν πάρει λεφτά!

Δημοσίευμα – σοκ από το πρακτορείο Αναντολού!

Η Τουρκία θεωρεί ότι η ΕΕ καθυστερεί την εφαρμογή της θετικής ατζέντας ως κατάχρηση 1 ή 2 κρατών μελών από την ένταξή τους στην ΕΕ, λέει το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, εννοώντας φυσικά την Ελλάδα και την Κύπρο σε μια ανατριχιαστική ανακοίνωση. Η οποία μάλιστα στρέφεται ευθέως κατά της ειρήνης και της ασφάλειας της Ευρώπης, αφού προειδοποιεί ότι το ευρωπαικό πακέτο των 3,5 δις προς την Τουρκία είναι «απαραίτητο για τη διασφάλιση της ειρήνης, της ασφάλειας της ΕΕ»!

«Το νέο πακέτο οικονομικής βοήθειας απευθύνεται σε Σύριους πρόσφυγες και όχι στην Τουρκία, λέει το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, το οποίο θεωρεί απαραίτητο για τη διασφάλιση της ειρήνης, της ασφάλειας της ΕΕ», Αναφέρει επισήμως η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών.

Μιλάμε για το ευρωπαϊκό πακέτο που η Τουρκία απαιτεί να λάβει άμεσα δήθεν για την διαχείριση του προσφυγικού. Για ακόμα μια φορά καθίσταται ξεκάθαρο ότι η Τουρκία είναι ένα κράτος εκβιαστής, ένα κράτος – δουλέμπορος που χρησιμοποιεί πρόσφυγες και μετανάστες ως μοχλό εκβιασμού αλλά και απειλής κατά της Ευρώπης.

Η Ευρώπη θα πρέπει τώρα να ξεκαθαρίσει αν θα ανέχεται την Τουρκία να λειτουργεί ως συνεχής απειλή κατά της Ευρώπης, η εάν θα αποφασίσει επιτέλους να ενεργοποιήσει το σύμφωνο κοινής άμυνας προκειμένου να αποδείξει ότι υφίσταται ως ένωση.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ