Πυκνό μυστήριο γύρω από το θάνατο 29χρονης πορνοστάρ – Σοκαριστικά πλάνα από κάμερα ασφαλείας (video)

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς στο χέρι της κρατούσε ένα νόμισμα που έγραφε «είσαι πάντα στην καρδιά μου»

Must Read

Νεκρή εντοπίστηκε σήμερα η 29χρονη πορνοστάρ Κριστίνα Λίσινα, η οποία φέρεται να έπεσε στο κενό από τον 22ο όροφο κτιριακού συγκροτήματος στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.   

Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Moskovsky Komsomolets, κάμερα ασφαλείας «έπιασε» την Κριστίνα Λίσινα, γνωστότερη στους πολυάριθμους fans της με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Kris the Foxx, τόσο μέσω των social media, όσο και μέσω των λογαριασμών της σε sites ενήλικου περιεχομένου, όπως το Pornhub και το OnlyFans, να μπαίνει στο συγκρότημα τρώγοντας, μάλλον, πατατάκια, ενώ, λίγες στιγμές αργότερα, στην ίδια κάμερα φαίνεται η 29χρονη να «σκάει» στο έδαφος!   

Οι έρευνες της αστυνομίας για το περιστατικό βρίσκονται σε εξέλιξη, με το East2West News να αναφέρει ότι το κτίριο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της ήταν κοντά στην κεντρική λεωφόρο Nevsky της Αγίας Πετρούπολης και ότι στο χέρι της κρατούσε ένα νόμισμα που έγραφε «είσαι πάντα στην καρδιά μου».

Ο θάνατός της ανακοινώθηκε από τον σύντροφό της, Rustam M., ο οποίος ζήτησε από τους θαυμαστές της να βοηθήσουν στην οργάνωση της κηδείας της, αλλά και στην πληρωμή των σχετικών εξόδων. «Η κοπέλα μου Kristina Lisina, γνωστή και ως Kris the foxx, πέθανε», έγραψε σε ανάρτησή του.

«Πρόσφατα παραπονιόταν στους φίλους της ότι αισθανόταν μοναξιά. Ήθελε να κάνει οικογένεια και να αγαπηθεί», αναφέρουν πληροφορίες από τη Ρωσία. Η ίδια, εξάλλου, σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι μπήκε στη βιομηχανία του πορνό, όταν απέτυχε να βρει τον δρόμο της, δουλεύοντας σε μια τράπεζα. «Μετακόμισα στην Αγία Πετρούπολη, δούλεψα σε μια τράπεζα για ακριβώς πέντε ημέρες και συνειδητοποίησα ότι δεν με ενδιέφερε. Δεν καταλαβαίνω τι να συζητήσω με αυτούς τους ανθρώπους», είχε πει.

  • Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

https://youtu.be/4MAA8t-zmxA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This