Κομπάρσοι της…συμφοράς!

Χαμόγελα σε... πολέμους ή καταστροφές, κατεβασμένα... φερμουάρ ή υπερβολικός ζήλος που έκλεβε την παράσταση από τους πρωταγωνιστές

Must Read

Τι κι αν οι παραγωγοί του Χόλιγουντ ξόδεψαν εκατοντάδες εκατομμύρια, οι χρυσοπληρωμένοι σταρ επιστράτευσαν τις καλύτερες υποκριτικές τους ικανότητες και οι σκηνοθέτες πρόσεξαν, όπως νόμιζαν τουλάχιστον, και την παραμικρή λεπτομέρεια στα γυρίσματα.

Οι λάθος εκφράσεις κάποιων κομπάρσων παραλίγο να χαλάσουν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές μεγάλων ταινιών, από το «Dunkirk» μέχρι τον «Αρχοντα των δαχτυλιδιών». Ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν, ο οποίος προσέλαβε 1.500 κομπάρσους ως Βρετανούς στρατιώτες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για το «Dunkirk», γύρισε μια έντονη σκηνή βομβαρδισμού των στρατιωτών σε αποβατικό σκάφος. Ολοι κοιτούσαν τρομοκρατημένοι προς τα επάνω, με εξαίρεση έναν που με πλατύ χαμόγελο απολάμβανε την παρουσία του στην ταινία.

Αψυχολόγητα χαμόγελα είχαν επίσης κομπάρσος με κράνος και μια γυναίκα στη σκηνή του γάμου της Αργουεν και του Αραγκορν στο «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η επιστροφή του βασιλιά». Το ίδιο… έπαθε και κομπάρσος σε σκηνή καταστροφής του «Star Trek Into Darkness», αλλά και ένας που υποδυόταν τον τουρίστα στα «Σαγόνια του καρχαρία» και χαμογελούσε, ενώ όλοι δίπλα του ήταν τρομοκρατημένοι.

Στο «Teen Wolf» νεαρός εμφανίστηκε στην κάμερα με κατεβασμένο το φερμουάρ του παντελονιού του, ενώ άλλες φορές ήταν τόσο υπερβολικός ο ζήλος κομπάρσων που παραλίγο να κλέψει την παράσταση από τους πρωταγωνιστές.

Στο «Ghostbusters» άνδρας αντιδρά με υπερβολικό ενθουσιασμό, ξεχωρίζοντας από το πλήθος, ενώ στο «Batman Forever» άλλος έδειξε τόσο έντονα στη Νικόλ Κίντμαν την είσοδο του Batman, που σχεδόν την «έσβησε» από τη σκηνή. Σε κομπάρσο, δε, πίσω από τον Ντάνιελ Κρεγκ στο «Quantum Of Solace» δόθηκε εντολή απλά να ακουμπάει μια σκούπα στο έδαφος σαν να καθαρίζει, για να μην κάνει θόρυβο, εκείνος όμως… του έδωσε και κατάλαβε.

Μια κατηγορία από μόνος του είναι ο άνδρας πίσω από τον Ρόμπερτ ντε Νίρο σε σκηνή του
«Goodfellas». Ο σκηνοθέτης τού είπε να μην κοιτάξει προς την κάμερα και εκείνος από το πολύ άγχος «πέτρωσε». Τέλος, στο «10 things I hate about you» μία από τις αθλήτριες που έπρεπε να φέρει εσπευσμένα βοήθεια για τον τραυματία προπονητή απλά βολόδερνε στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This