ΗΠΑ: Δημιούργημα των Κινέζων ο κορονοϊός, διέρρευσε από το εργαστήριο της Ουχάν!

Σεισμός από έκθεση στις ΗΠΑ που εμπλέκει τον Peter Daszak στην μεγαλύτερη συγκάλυψη της ιστορίας!

Must Read

Κατονομάζεται πλέον ανοιχτά ο πρόεδρος της αμφιλεγόμενής ΜΚΟ, που όπως είχε αποκαλύψει το newsbreak.gr είχε λάβει κρυφή χρηματοδότηση ακόμα και από το αμερικανικό Πεντάγωνο, ενώ χρηματοδοτούσε το εργαστήριο της Wuhan!

Έκθεση των Ρεπουμπλικάνων στην Αμερική φαίνεται ότι τεκμηριώνει πως ο COVID-19 διέρρευσε από το αμφιλεγόμενο εργαστήριο της Wuhan κάπου πριν από τις 12 Σεπτεμβρίου 2019 με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας να αποκρύπτει την ύπαρξη του θανατηφόρου ιού στην «μεγαλύτερη συγκάλυψη όλων των εποχών».

Η έκθεση με «αδιάσειστα στοιχειά αποδεικνύει ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan, το ερευνητικό εργαστήριο νυχτερίδων» που είχε ήδη θεωρηθεί ως πηγή για την πανδημία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Ρεπουμπλικάνων Michael McCaul.

«Πιστεύουμε ότι ο ιός διέρρευσε στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου 2019» δήλωσε ο ΜακΚολ, επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων που δημοσίευσε την έκθεση.

«Όταν συνειδητοποίησαν τι συνέβη, αξιωματούχοι και επιστήμονες του Κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας άρχισαν να καλύπτουν μανιωδώς τη διαρροή, συμπεριλαμβανομένης της βάσης δεδομένων των ιών τους την οποία έθεσαν εκτός σύνδεσης μέσα στη νύχτα, ζητώντας παράλληλα περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια επιχορήγηση για πρόσθετη ασφάλεια».

Προέλευση Κορωνοϊού: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον νοσηρό εγκέφαλο που συγκάλυψε την έρευνα

«Αλλά η προσπάθεια συγκάλυψης άργησε  – ο ιός εξαπλωνόταν ήδη σε όλη την μεγαλούπολη της Ουχάν»!

Η έρευνα των ΗΠΑ αποκάλυψε επίσης ένα προηγουμένως άγνωστο αίτημα που έγινε τον Ιούλιο του 2019 για επιπλεόν χρηματοδότηση 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων για την αναβάθμιση του συστήματος επεξεργασίας επικίνδυνων αποβλήτων για την εγκατάσταση της Ουχάν, παρόλο που το υφιστάμενο σύστημα ασφαλείας ήταν μόλις δύο ετών. Πρακτικά, καινούργιο δηλαδή.

Το συγκεκριμένο αίτημα περιλάμβανε κονδύλια για συντήρηση σε «σύστημα απολύμανσης του περιβάλλοντος αέρα» και «σύστημα επεξεργασίας επικίνδυνων αποβλήτων» – στοιχειά τα οποία δείχνουν ανησυχία και αποδεικνύουν πώς αυτά τα συστήματα αποσκοπούσαν στην αποτροπή διαρροών από το εργαστήριο, σύμφωνα με την αμερικανική έκθεση.

Peter Daszak: Βάφτισε ακόμα και τον πρόεδρο των ΗΠΑ συνωμοσιολόγο, όταν ο Τραμπ αναφέρθηκε στην πιθανότητα διαρροής του ιού από το εργαστήριο! Σήμερα αποδεικνύεται ότι ο ίδιος χρηματοδοτούσε το εργαστήριο στη Γιουχάν!

Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, το Ινστιτούτο ιολογίας της Ουχάν, το «Wuhan Institute of Virology» δηλαδή, ζήτησε «σύστημα απολύμανσης του περιβάλλοντος αέρα» λίγο πριν από την υποτιθέμενη ημερομηνία διαρροής!

Η έκθεση επικαλείται δορυφορικές και γεωγραφικές πληροφορίες που έδειχναν ότι τα νοσοκομεία γύρω από το εργαστήριο ήταν ασυνήθιστα απασχολημένα από τον Σεπτέμβριο – ενώ παράλληλα υπήρξε έκρηξη στις διαδικτυακές αναζητήσεις συμπτωμάτων που συνδέονται πλέον με την πανδημία! Τότε όμως ήταν άγνωστα…

Παγκόσμια οργή από την αποκάλυψη του Φάουτσι για τον Κορωνοϊό και εμπλοκή ύποπτης ΜΚΟ

Η έκθεση κατηγορεί επίσης τον Peter Daszak της ΜΚΟ EcoHealth Alliance με έδρα τη Νέα Υόρκη, καθώς και την επικεφαλής επιστήμονα του εργαστηρίου της Γουχάν, Shi Zhengli, ότι ψεύδονται συστηματικά για την προέλευση του ιού και απέρριπταν δολίως τη θεωρία της διαρροής εργαστηρίου ως «συνωμοσία».

Ο Daszak πρέπει να κληθεί να εμφανιστεί ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για να «απαντήσει στα σοβαρά ερωτήματα που δημιουργούν οι ασυνεπείς – και σε ορισμένες περιπτώσεις ξεκάθαρες και εν γνώσει του ανακριβείς δηλώσεις και ισχυρισμοί», είπε ο ΜακΚολ.

Η έκθεση καλεί επίσης το Κογκρέσο να «επιβάλει κυρώσεις στους επιστήμονες των αξιωματούχων τόσο του εργαστηρίου, όσο και του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας που συμμετείχαν σε αυτή τη συγκάλυψη».

«Αυτή ήταν η μεγαλύτερη συγκάλυψη όλων των εποχών και προκάλεσε το θάνατο περισσότερων από τεσσάρων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, και οι άνθρωποι πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνοι», είπε ο ΜακΚολ.

Η έκθεση 84 σελίδων παρουσιάζει μια πληθώρα στοιχείων που όπως ισχυρίζονται οι Ρεπουμπλικανοί αποδεικνύουν ότι ήρθε η ώρα να «απορρίψουμε εντελώς την θεωρία της αγοράς θαλασσινών ως την πηγή της επιδημίας»! Να σημειωθεί ότι ο μύθος που είχε διαδοθεί ακόμα και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, όπου ο Daszak είχε ηγετικό ρόλο, ήθελε την πανδημία να έχει ξεκινήσει από την λαϊκή αγορά της Ουχάν!

Οι βασικοί ισχυρισμοί περιλαμβάνουν:

«Άφθονα στοιχεία» ότι οι επιστήμονες του εργαστηρίου – βοηθούμενοι από Αμερικανούς εμπειρογνώμονες, κρατικά κονδύλια της Κίνας αλλά και των ΗΠΑ – εργάζονταν για να τροποποιήσουν τους κορωνοϊούς ώστε να μολύνουν τους ανθρώπους, διασφαλίζοντας μάλιστα ότι μια τέτοια χειραγώγηση θα μπορούσε να συγκαλυφθεί!

«Είναι αυτονόητο ότι η Shi και οι συνάδελφοί της, με χρηματοδότηση και υποστήριξη από τον Daszak, χειρίζονταν γενετικά τους κορωνοϊούς και τους δοκίμαζαν έναντι του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος το 2018 και το 2019, πριν από την έναρξη της πανδημίας», αναφέρει ρητά η έκθεση.

Πλέον ο Μπάιντεν φαίνεται να συμφωνεί με τον Τραμπ για την προέλευση του κορονοϊού. Ο κύριος Τσιόδρας;

Η έκθεση μάλιστα κατέρριψε το βασικότερο επιχείρημα όσων αντιτίθενται στη θεωρία της διαρροής εργαστηρίου ισχυριζόμενοι ότι δεν υπάρχει απόδειξη ότι ο ιός τροποποιήθηκε από ανθρώπους.

«Οι ερευνητές στο WIV μπόρεσαν … να τροποποιήσουν επιτυχώς τους κορωνοϊούς χωρίς να αφήσουν ίχνη ήδη από το 2016», αποκάλυψε ο McCaul, επικαλούμενος προηγούμενες ερευνητικές εργασίες.

«Επομένως, δεν μπορεί ουδείς να απορρίψει τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο ιός αυτός θα μπορούσε να έχει τροποποιηθεί γενετικά πριν διαρρεύσει από το εργαστήριο της Ουχάν»!

Η επείγουσα αίτηση για χρηματοδότηση, αποδεικνύει την διαρροή

Τον Ιούλιο του 2019 το εργαστήριο ζήτησε επιπλέον χρηματοδότηση 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων για το «σύστημα απολύμανσης του περιβάλλοντος αέρα» και το «σύστημα επεξεργασίας επικίνδυνων αποβλήτων», όπως αποκαλυπτει η έκθεση.

«Μια τόσο σημαντική ανακαίνιση τόσο σύντομα μετά την έναρξη της λειτουργίας της εγκατάστασης φαίνεται ασυνήθιστη, αφού η εγκατάσταση ήταν μόλις 2 ετών»

Οι αναγκαίες επισκευές «εγείρουν ερωτήματα σχετικά με το πόσο καλά λειτουργούσαν αυτά τα συστήματα τους μήνες πριν από την εμφάνιση του COVID-19», αναφέρεται στην έκθεση.

Στο σενάριο για το πώς διέρρευσε ο ιός, η έκθεση αναφέρει ότι ο ελαττωματικός κεντρικός κλιματισμός «πιθανότατα οδήγησε σε χαμηλότερη από την ιδανική κυκλοφορία αέρα και επιτρέποντας στα ιικά σωματίδια να παραμείνουν αιωρούμενα στον αέρα περισσότερο».

Η ασυνήθιστη δραστηριότητα τον Σεπτέμβρη του 2019

Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο ιός διέφυγε «κάποια στιγμή πριν από τις 12 Σεπτεμβρίου του 2019» – την ημέρα που κλήθηκαν επειγόντως μονάδες επιθεωρήσεις για το εργαστήριο και η βάση δεδομένων ιικών ακολουθιών του εξαφανίστηκε από το διαδίκτυο στη μέση της νύχτας.

«Η βάση δεδομένων περιείχε περισσότερες από 22.000 καταχωρήσεις που αποτελούνταν από δείγματα και παθογόνα δεδομένα που συλλέχθηκαν από νυχτερίδες και ποντίκια», σύμφωνα με την έκθεση.

«Η βάση δεδομένων περιείχε βασικές πληροφορίες για κάθε δείγμα, συμπεριλαμβανομένου του είδους ζώου από το οποίο συλλέχθηκε, από πού συλλέχθηκε, εάν ο ιός απομονώθηκε επιτυχώς, ο τύπος του ιού που συλλέχθηκε και η ομοιότητά του με άλλους γνωστούς ιούς».

Ωστόσο, «η Shi έδωσε πολλές αντικρουόμενες απαντήσεις» σχετικά με την εξαφάνιση της βάσης δεδομένων».

Αργότερα εκείνο το βράδυ, το ινστιτούτο δημοσίευσε μια ανακοίνωση για θέσεις εργασίας για «υπηρεσίες ασφαλείας» στο εργαστήριο «που περιλάμβαναν θυρωρούς, φύλακες, βιντεοεπιτήρηση, περιπολίες ασφαλείας και άτομα που χειρίζονταν την« εγγραφή και υποδοχή ξένου προσωπικού », ανακοίνωση η οποία συμπεριλαμβάνεται στην αμερικάνικη έκθεση.

Η άμεση παρέμβαση του κινεζικού στρατού

Η έκθεση αναφέρει ότι ο στρατηγός Chen Wei, ειδικός στη βιολογία και την άμυνα έναντι χημικών όπλων, κλήθηκε για να αναλάβει τον έλεγχο του εργαστηρίου της Wuhan τον Ιανουάριο του 2020 – αν όχι στο τέλος του 2019.

Η συγκεκριμένη ενέργεια δείχνει ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας «ανησυχούσε για τις δραστηριότητες του εργαστηρίου καθώς ο ιός εξαπλώνονταν», υποστηρίζει η έκθεση.

Ακόμα χειρότερα, εάν ο Wei ήταν εκεί στα τέλη του 2019, όπως πιθανολογεί η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών, «θα σήμαινε ότι η Κίνα γνώριζε για τον ιό νωρίτερα και ότι το ξέσπασμα ξεκίνησε νωρίτερα» από ό, τι παραδέχθηκε η Κίνα, υποστηρίζει η έκθεση.

«Αυτό εγείρει το προφανές ερώτημα γιατί η Shi… θα έλεγε ψέματα για τους στρατιωτικούς ερευνητές που συνεργάζονταν με το εργαστήριο», αναφέρει η έκθεση, υποδηλώνοντας ότι «η άρνησή της και η εξαφάνιση της βάσης δεδομένων φαίνεται να είναι προφανείς προσπάθειες να αποκρύψουν τη συμμετοχή του Κινέζικου στρατού στο εργαστήριο».

Τι δείχνουν οι δορυφόροι

Οι δορυφορικές εικόνες της Ουχάν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους έδειξαν σημαντική αύξηση των επισκέψεων στο νοσοκομείο και των αναζητήσεων στο διαδίκτυο για συμπτώματα που πλέον γνωστά ως συμπτώματα του COVID, όπως αναφέρει η έκθεση.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι πέντε από τα έξι πλησιέστερα στο εργαστήριο νοσοκομεία «είχαν τον υψηλότερο σχετικό ημερήσιο όγκο αυτοκινήτων στο πάρκινγκ τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2019, πριν από τα πρώτα αναφερόμενα κρούσματα COVID-19».

«Αυτή η αιχμή αντιστοιχεί σε αύξηση των αναζητήσεων για βήχα και διάρροια στην πόλη της Ουχάν στην κινεζική μηχανή αναζήτησης Baidu», υποδηλώνοντας ότι «ένας ιός με παρόμοια συμπτώματα όπως ο COVID-19 κυκλοφορούσε στη Ουχάν από τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο».

Οι στρατιωτικοί παγκόσμιοι αγώνες

Οι Στρατιωτικοί Παγκόσμιοι Αγώνες ξεκίνησαν τον Οκτώβριο στην Ουχάν και ορισμένοι αθλητές «μετέφεραν τον ιό πίσω στις χώρες τους – δημιουργώντας την πρώτη εστία Παγκόσμιες διάδοσης», σύμφωνα με τον ΜακΚολ.

Οι Ρεπουμπλικάνοι ερευνητές υπέθεσαν ότι η απόφαση να συνεχιστεί η διοργάνωση – με 9.308 αθλητές από 109 χώρες και 236.000 εθελοντές – ήταν «για να αποτρέψει την εθνική αμηχανία», που θα προέκυπτε εάν η Κίνα διέκοπτε την διοργάνωση χωρίς «προφανή λόγο».

«Δεδομένου ότι ο COVID-19 μπορεί να μολύνει ανθρώπους χωρίς να προκαλέσει συμπτώματα, ένας άγνωστος αριθμός αθλητών και εθελοντών μολύνονται, αλλά είναι ασυμπτωματικοί και δεν γνωρίζουν ότι είναι μολυσματικοί».

Πολλοί αθλητές ανέφεραν ότι αρρώστησαν με συμπτώματα παρόμοια με τον COVID στους αγώνες – ενώ άλλοι απόρησαν με το πώς μια μεγάλη πόλη σαν την Ουχάν είχε μετατραπεί σε «πόλη-φάντασμα», όπως αποκαλύπτει για πρώτη φορά η έκθεση.

«Αυτή ήταν μια πόλη 15 εκατομμυρίων ανθρώπων που ήταν σε αποκλεισμό», δήλωσε ένα μέλος της Καναδικής αποστολής των ενόπλων δυνάμεων στην καναδική The Financial Post για την εκδήλωση μήνες πριν ανακοινωθεί επίσημα ο νέος κορονοϊός!

Ο αθλητής είπε ότι «αρρώστησε με βαριά συμπτώματα 12 ημέρες μετά την άφιξή στην Ουχάν, με πυρετό, ρίγη, έμετο, αϋπνία» – και ότι «60 Καναδοί αθλητές κατά την πτήση της επιστροφής τέθηκαν σε καραντίνα» με συμπτώματα που είναι πλέον γνωστό ότι είναι συμπτώματα για τον COVID. .

Σύμφωνα με την έκθεση «τη στιγμή που ο κόσμος ειδοποιήθηκε για τον ιό που εξαπλώνεται στη Ουχάν, είχε ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο»!

Μόνο τον Δεκέμβριο, «καθώς τα κρούσματα άρχισαν να υπερφορτώνουν τα τοπικά νοσοκομεία», η Κίνα επιβεβαίωσε τελικά τη μυστηριώδη νέα ασθένεια επειδή «έγινε αδύνατο να κρύψει το ξέσπασμα», καταλήγει η έκθεση.

Ο σκοτεινός ρόλος του Peter Daszak

Η αναφορά των Ρεπουμπλικάνων επιρρίπτει σοβαρές κατηγορίες στον Peter Daszak, λέγοντας ότι «συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα Χρηματοδοτώντας μάλιστα το εργαστήριο της Ουχάν» και στη συνέχεια βοήθησε την Κίνα να μετατρέψει τη θεωρία της διαρροής από το εργαστήριο ως μια «ανόητη θεωρία συνωμοσίας».

«Αποκαλύψαμε ισχυρά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι ο Peter Daszak είναι το κεντρικό  πρόσωπο μιας εκστρατείας παραπληροφόρησης του ΚΚΚ που έχει σχεδιαστεί για να καταστέλλει τη δημόσια συζήτηση σχετικά με πιθανή διαρροή εργαστηρίου», υποστηρίζει η έκθεση. Η κατηγορία όμως ότι ένας αμερικανός πολίτης συνεργάστηκε με το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας για να συγκαλύψει ένα τέτοιο έγκλημα, συνιστά εσχάτη προδοσία, κατηγορία που προφανώς θα αποδοθεί στον αμφιλεγόμενο πρόεδρο της ΜΚΟ.

Σημειώνει επίσης ότι ο Daszak ήταν ο μόνος εκπρόσωπος των ΗΠΑ στην αποστολή εμπειρογνωμώνων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Κίνα που σκανδαλωδώς τράβηξε την προσοχή μακριά από την θεωρία της εργαστηριακής διαρροής.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρουσίασαν έναν κατάλογο εμπειρογνωμόνων που πρέπει να εξεταστούν, κανένας από τους οποίους όμως δεν επιλέχθηκε. Ο Daszak δεν ήταν σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά παρόλα αυτά επιλέχθηκε και εγκρίθηκε από την Κίνα», αναφέρει η έκθεση.

Στη συνέχεια, η έκθεση του ΠΟΥ περιελάμβανε «πολλά παραδείγματα παραπληροφόρησης της Κίνας τα οποία προωθούσε ο ίδιος ο Daszak!»,

Ο ΠΟΥ παραδέχθηκε επίσης τον βασικό ρόλο του Daszak σε μια επιστολή που δημοσιεύθηκε  στο Lancet και υπέγραφαν επιστήμονες που απέρριπταν τη θεωρία διαρροής από το εργαστήριο, από την οποία όμως το όνομά του Daszak απουσίαζε, προφανώς για να αποκρύψει τον ρόλο του!

Τα τελικά συμπεράσματα της έκθεσης

«Τα αποδεικτικά στοιχεία… σε συνδυασμό [με] τη συγκάλυψη των κινεζικών αρχών, υποδηλώνουν έντονα το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν ως την πηγή της τρέχουσας πανδημίας», επισημαίνει η έκθεση.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν τον Μάιο διέταξε τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών να επιταχύνουν την έρευνα τους για την προέλευση του ιού και να αναφέρουν σε 90 ημέρες. Δηλαδή έως τις 24 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το Reuters, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δεν έχουν ακόμα καταλήξει σε ένα βέβαιο συμπέρασμα. Μετά όμως από αυτή την έκθεση, η αλήθεια θα είναι πολύ δύσκολο να συγκαλυφθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This