Έβλεπαν γυναίκα να βιάζεται μέσα σε τρένο και δεν έκανε κανείς τίποτα! (video)

Οι υπόλοιποι επιβάτες στο βαγόνι του τρένου άφησαν τη γυναίκα αβοήθητη στις ορέξεις του βιαστή!

Must Read

Ένας 35χρονος άνδρας στην Πενσιλβανία αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό και επίθεση, αφού μια γυναίκα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση σε τρένο το βράδυ της Τετάρτης, την ώρα που οι άλλοι επιβάτες είδαν την επίθεση αλλά δεν επενέβησαν, δήλωσαν οι τοπικές αρχές.

Η γυναίκα δέχθηκε επίθεση το βράδυ (τοπική ώρα), ενώ επέβαινε στη γραμμή Market-Frankford της Southeastern Pennsylvania Transportation Authority (SEPTA) προς την πόλη του Άνω Ντάρμπι.

«Την επίθεση παρατήρησε ένας υπάλληλος της SEPTA, ο οποίος κάλεσε το 911, επιτρέποντας στους αξιωματικούς της SEPTA να ανταποκριθούν άμεσα και να συλλάβουν τον ύποπτο επ’ αυτοφώρω», δήλωσε ο Andrew Busch, εκπρόσωπος της SEPTA.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, δείχνει τον άνδρα να κάθεται δίπλα στο θύμα και να προσπαθεί να την αγγίξει. Η γυναίκα φαίνεται να προσπαθεί να τον απομακρύνει αρκετές φορές. Το βίντεο δείχνει στη συνέχεια τον δράστη να την σπρώχνει, να της σκίζει τα ρούχα και να της επιτίθεται σεξουαλικά.

Οι αξιωματικοί της SEPTA συνέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος αργότερα ταυτοποιήθηκε ως ο 35χρονος Φίστον Νγκόι, γνωστός στις Αρχές, σύμφωνα με τον επιθεωρητή της αστυνομίας του Άνω Ντάρμπι, Τιμόθι Μπέρνχαρντ.

Η αστυνομία είπε ότι το θύμα ήταν σε κατάσταση σοκ. Η επίθεση συνεχιζόταν για οκτώ λεπτά! «Το θύμα, μίλησα μαζί της σήμερα το απόγευμα. Είναι μια απίστευτα δυνατή γυναίκα. Βγήκε μπροστά, έδωσε πολλές πληροφορίες και αναρρώνει», είπε ο Μπέρνχαρντ.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ολόκληρη την επίθεση, δίνοντας στους ερευνητές αρκετά στοιχεία για να κατηγορήσουν τον Νγκόι για βιασμό και επίθεση, δήλωσε ο Μπέρνχαρντ στο NBC Philadelphia.

Το βίντεο δείχνει ακόμα, πώς οι επιβάτες, που ήταν επίσης μάρτυρες της επίθεσης, δεν έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν τη γυναίκα-θύμα.

«Είναι ενοχλητικό. Είμαι σοκαρισμένος, δεν έχω λόγια γι ‘αυτό. Απλώς δεν μπορώ να φανταστώ να βλέπω αυτό που βλέπατε, αυτό που περνούσε αυτή η γυναίκα και κανείς δεν επενέβη να τη βοηθήσει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This