Ιαπωνία: Ντυμένος «Τζόκερ» ο δράστης της επίθεσης στο τρένο (video)

Ο 24χρονος επιτέθηκε μα μαχαίρι και εύφλεκτο υγρό στους επιβάτες

Must Read

Ο 24χρονος δράστης, που σκόρπισε τον τρόμο σε τρένο στην Ιαπωνία όταν επιτέθηκε με μαχαίρι στους επιβάτες, ήταν ντυμένος με κοστούμι του «Τζόκερ» από την ταινία «Μπάτμαν».

Από το παραλήρημα του νεαρού τραυματίστηκαν 17 επιβάτες, πολλοί εκ των οποίων μετέβαιναν σε πάρτι για τον εορτασμό του Χάλοουιν, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Kyodo, οι τραυματίες είναι 15. Η δημόσια τηλεόραση NHK κάνει λόγο για 17 τραυματίες, εκ των οποίων ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Ένας άνδρας περίπου 60 ετών είχε χάσει τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας δεχτεί επίθεση με μαχαίρι, ενώ αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο δράστης έριξε ένα εύφλεκτο υγρό μέσα στο βαγόνι και προκάλεσε μια μικρή φωτιά. Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη επί τόπου, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του για την επίθεση.

https://twitter.com/NewsInt_/status/1454782369316155392?s=20

«Νόμιζα ότι ήταν ένα κόλπο για το Χάλοουιν», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα Yomiuri. «Μετά είδα έναν άνδρα να πλησιάζει κραδαίνοντας ένα μαχαίρι», που όπως σημείωσε ήταν ματωμένο.

Έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό όπου είχε σταματήσει το τρένο βρίσκονται πολλοί πυροσβέστες, αστυνομικοί αλλά και οχήματα των πρώτων βοηθειών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This