Αισχρή αφίσα του συμβουλίου της Ευρώπης υπέρ του ισλαμικού χιτζάμπ!

Παρουσιάζει την ισλαμική μαντήλα ως «έκφραση ελευθερίας»!

Must Read

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η αφίσα του προγράμματος για την Ένταξη και Καταπολέμηση των Διακρίσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης, με πορτρέτα γυναικών με καλυμμένο το μισό πρόσωπο για τον εορτασμό της «διαφορετικότητας» και της «ελευθερίας με χιτζάμπ», Όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά.

Η εξοργιστική αφίσα του συμβουλίου της Ευρώπης

«Ελεύθερες μόνο με χιτζάμπ», είναι το προκλητικό σύνθημα που αναγράφεται στην αφίσα, χωρίς να σέβεται πως η ισλαμική μαντήλα σε όλες τις εκφάνσεις της, είναι στοιχείο υποδούλωσης, ανισότητας, καταναγκασμού των γυναικών σε πολλές χώρες του ισλαμικού κόσμου.

Ειδικά στην Γαλλία που πλέον ο ισλαμικός φονταμενταλισμός αποτελεί εθνική απειλή, Η συγκεκριμένη ενέργεια του συμβουλίου της Ευρώπης, προκαλεί οργή.

Εάν είναι δυνατόν με πρόσχημα την προστασία της διαφορετικότητας, να ξεπλένονται ρατσιστικές, καταπιεστικές πρακτικές εις βάρος των γυναικών ακόμα και μικρών παιδιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This