Λονδίνο: Στο νοσοκομείο 12 μαθητές μετά από κατάρρευση οροφής σε σχολείο (video)

Η κατάρρευση έγινε στον δεύτερο όροφο και τραυματίστηκε και ένας ενήλικας

Must Read

Τουλάχιστον 12 παιδιά και ένας ενήλικας τραυματίστηκαν μετά από κατάρρευση οροφής στο προπαρασκευαστικό σχολείο Rosemead, στο Dulwich του Νοτιοανατολικού Λονδίνου το πρωί της Δευτέρας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου (LFB) ανακοίνωσε πως περίπου 20 πυροσβέστες ανταποκρίθηκαν σε κλήση στο σχολείο στις 9.22 π.μ., μετά την κατάρρευση οροφής στον δεύτερο όροφο. «Πολλοί άνθρωποι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου για μικροτραυματισμούς και ορισμένα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τα πληρώματα των ασθενοφόρων του Λονδίνου», είπε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η LFB πρόσθεσε πως «όλα τα άλλα παιδιά και το προσωπικό απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το κτίριο. Οι πυροσβέστες πραγματοποίησαν συστηματική έρευνα στο κτίριο και επιβεβαίωσαν με το σχολείο ότι όλα τα παιδιά και το προσωπικό καταγράφηκαν».

Το σχολείο που φιλοξενεί παιδιά έως και έξι ετών κρίθηκε από ειδική μονάδα εκτός κινδύνου περαιτέρω κατάρρευσης, ενώ οι γονείς των παιδιών ειδοποιήθηκαν σχετικά, με το σχολείο να εκκενώνεται προληπτικά και τους γύρω δρόμους να αποκλείονται από τις Αρχές, ωσότου γίνει ο έλεγχος του κτιρίου.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

https://twitter.com/UKMoments/status/1460251082408476680

*πηγή φωτό: Twitter

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This