Έως 1.000 ευρώ πρόστιμο στην Ιταλία για όποιον μπαίνει σε ΜΜΜ χωρίς αρνητικό τεστ

Από τις 6 Δεκεμβρίου απαγορεύεται σε ανεμβολίαστους η είσοδος σε καταστήματα, καφέ και εστιατόρια

Must Read

Η νέα έξαρση της πανδημίας, αλλά και η εμφάνιση της παραλλαγής Όμικρον οδηγεί τη μια μετά την άλλη χώρα να παίρνουν νέα μέτρα.

Έτσι η Ιταλία αποφάσισε σήμερα ότι από τις 6 Δεκεμβρίου όποιος μπαίνει σε Μέσο Μαζικής Μεταφοράς χωρίς αρνητικό τεστ κορωνοϊού ή πράσινο πάσο, θα επιβάλλεται πρόστιμο από 600 έως 1000 ευρώ.

Οι έλεγχοι στα Μέσα θα πραγματοποιούνται από αστυνομικούς, καραμπινιέρους και αστυφύλακες και άνδρες και γυναίκες της ιταλικής οικονομικής αστυνομίας.

Τα νέα μέτρα ανακοίνωσε η υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Ντράγκι, Λουτσιάνα Λαμορτζέζε και ζήτησε την συνεργασία όλων των εμπορικών ενώσεων της χώρας. Και αυτό γιατί πάλι από τις 6 Δεκεμβρίου θα απαγορεύεται στους ανεμβολίαστους η είσοδό τους σε καταστήματα, καφέ και εστιατόρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Survivor: O Φάνης ξεμπρόστιασε τον Παππά και η «ανώριμη» Ασημίνα νιώθει προδομένη – Ο 2ος υποψήφιος

Αλλαγές έγιναν πάλι στις ομάδες του Survivor αφού ο Φάνης Μπολέτσης και η Αναστασία Τσέρου πήγαν στην μπλε ομάδα,...

More Articles Like This