Βρώμικο χτύπημα σε αγώνα MMA γυναικών, προκαλεί θύελλα αντιδράσεων

Πληθαίνουν οι φωνές για κατάργηση του «αθλήματος» της πάλης σε κλουβί, ειδικά για τις γυναίκες

Must Read

Άλλη μία αφορμή σε όσους θέλουν να απαγορευθεί η ελεύθερη πάλι γυναικών χωρίς κανόνες, σε κλουβί έδωσε η Βραζιλιάνα αθλήτρια στον πρόσφατο αγώνα της στο Λας Βέγκας.

Η Βραζιλιάνα Priscila Cachoeira έκανε ότι μπορούσε για να εξευτελίσει τον εαυτό της στους οπαδούς του UFC αυτή την εβδομάδα, στον αγώνα της με την Gillian Robertson

Σαν να μην ήταν ήδη στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, η Cachoeira προσπάθησε να ξεφύγει από την κομβική όπως αποδείχθηκε λαβή υποταγής προς το τέλος του πρώτου γύρου, στοχεύοντας επανειλημμένα το μάτι της Robertson, ενώ ο διαιτητής ήταν ακριβώς από πάνω από τις αθλήτριες!

Όπως ήταν επόμενο, η Βραζιλιάνα έχασε με νοκάουτ, ενώ τόσο κίνηση της όσο και η απάθεια του διαιτητή που δεν διέκοψε κατευθείαν τον αγώνα ενώ η αντίπαλος της μπορούσε ακόμα και να χάσει το μάτι της από το βρώμικο χτύπημα, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από όσους υποστηρίζουν πως το συγκεκριμένο άθλημα είναι βάρβαρο και πρέπει να καταργηθεί.

Δείτε το βίντεο από την σοκαριστική σκηνή

https://twitter.com/jedigoodman/status/1469807640540712962?s=21

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This