Δασκάλα που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό εν ώρα πτήσης, κλειδώθηκε επί 5 ώρες σε… τουαλέτα αεροπλάνου!

Η ίδια αποφάσισε να υποστεί την ιδιότυπη αυτή μορφή καραντίνας

Must Read

Θετική στην Covid-19 διαγνώστηκε μια νεαρή δασκάλα από το Σικάγο των ΗΠΑ, ενώ ταξίδευε αεροπορικώς για το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, με αποτέλεσμα να καταλήξει για 5 ολόκληρες ώρες στο μοναδικό μέρος του αεροπλάνου όπου θα μπορούσε να μείνει μακριά από τους υπόλοιπους επιβάτες – στην τουαλέτα!

Πριν ταξιδέψει με την οικογένειά της στην Ευρώπη για τα Χριστούγεννα, η Μαρίζα Φοτιέο είχε πραγματοποιήσει συνολικά επτά τεστ (δυο PCR και πέντε rapid) και όλα είχαν βγει αρνητικά. Ωστόσο, περίπου μιάμιση ώρα μετά την απογείωση άρχισε να αισθάνεται τον λαιμό της να πονά. «Άρχισα να σκέφτομαι διάφορα και είπα, εντάξει, θα κάνω απλά ένα τεστ για να νιώσω καλύτερα. Αμέσως, έδειξε θετικό!», είπε στο CNN η δασκάλα, που, όχι μόνο είναι εμβολιασμένη με τρεις δόσεις, αλλά, λόγω επαγγέλματος, τεστάρεται συχνά.

Όταν είδε το αποτέλεσμα του τεστ μέσα στην τουαλέτα του αεροσκάφους, πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, πανικοβλήθηκε. «Έτρεξα στην πρώτη αεροσυνοδό που βρήκα, ήμουν σε υστερία, έκλαιγα. Ανησυχούσα για την οικογένειά μου με την οποία είχα δειπνήσει νωρίτερα, ανησυχούσα για τον υπόλοιπο κόσμο στο αεροπλάνο. Ανησυχούσα και για εμένα», είπε. Η αεροσυνοδός προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να την ηρεμήσει και επιχείρησε να διαμορφώσει διαφορετικά τα καθίσματα, ώστε η Φοτιέο να καθίσει μόνη της και σε απομόνωση, ωστόσο η πτήση ήταν πλήρης.

https://www.tiktok.com/@marisaefotieo/video/7043999713166642438

«Όταν επέστρεψε και μου είπε πως δεν υπήρχε θέση, τότε επέλεξα να μείνω στην τουαλέτα», σχολίασε η δασκάλα, η οποία στη συνέχεια τοποθέτησε ένα σημείωμα έξω από την πόρτα που έγραψε πως η τουαλέτα είναι εκτός υπηρεσίας και πως θα αποτελούσε τη θέση της για το υπόλοιπο της πτήσης. Έμεινε εκεί για περίπου πέντε ώρες, με την αεροσυνοδό να την επισκέπτεται συχνά για να τσεκάρει πως είναι καλά, προσφέροντάς της φαγητό και ποτά.

Η περιπέτειά της έγινε viral, καθώς, βρισκόμενη στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια της πολύωρης πτήσης, έφτιαξε ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο είδαν περισσότεροι από 4,3 εκατομμύρια χρήστες ως το απόγευμα της Πέμπτης!

https://www.tiktok.com/@marisaefotieo/video/7047108814394363141

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Ισλανδία, η Φοτιέο και η οικογένειά της βγήκαν τελευταίοι από την καμπίνα, με τον αδερφό της και τον πατέρα της να μετεπιβιβάζονται στην πτήση τους για Ελβετία, καθώς δεν είχαν κανένα σύμπτωμα, και την ίδια να υποβάλλεται σε rapid σε PCR τεστ στο αεροδρόμιο, που αμφότερα βγήκαν θετικά. Ως αποτέλεσμα, μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο του Ερυθρού Σταυρού, όπου ξεκίνησε τη 10ήμερη καραντίνα της, όπου και συνέχισε να καταγράφει την εμπειρία της στο TikTok.

https://www.tiktok.com/@marisaefotieo/video/7046214283843210501

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This