Θετική στον κορωνοϊό η πριγκίπισσα διάδοχος Βικτόρια της Σουηδίας

Είναι η δεύτερη φορά που η 45χρονη πριγκίπισσα προσβάλλεται από Covid-19

Must Read

Ο ένας μετά τον άλλο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας προσβάλλονται από κορωνοϊό. Για δεύτερη φορά η πριγκίπισσα διάδοχος της χώρας, Βικτόρια βρέθηκε θετική στη νόσο, ανακοίνωσε σήμερα το παλάτι.

«Η πριγκίπισσα διάδοχος, που είναι πλήρως εμβολιασμένη, έχει συμπτώματα συναχιού αλλά κατά τα άλλα νιώθει καλά», ανέφερε η ανακοίνωση του παλατιού, διευκρινίζοντας ότι η 45χρονη πριγκίπισσα παραμένει σε απομόνωση στο σπίτι της, όπως και η οικογένειά της.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο η Βικτόρια προσβάλλεται ξανά από τον νέο κορωνοϊό. Τον Μάρτιο του 2021 ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Ντάνιελ, είχε επίσης διαγνωστεί με covid-19.

Οι γονείς της, ο βασιλιάς Καρλ Γκούσταβ, 75 ετών, και η βασίλισσα Σίλβια, 78 ετών, που έχουν επίσης λάβει τρεις δόσεις εμβολίου κατά του κορωνοϊού, βρέθηκαν θετικοί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία υγείας, στη Σουηδία καταγράφηκαν 23.877 νέα κρούσματα covid-19 στις 5 Ιανουαρίου, αριθμός υπερδιπλάσιος σε σχέση με την κορύφωση του προηγούμενου κύματος τον Δεκέμβριο του 2020.

Μέχρι χθες Παρασκευή στη χώρα των 10,4 εκατομμυρίων κατοίκων είχαν καταγραφεί συνολικά 1.416.650 κρούσματα και 15.377 θάνατοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This