Θρήνος για τη Μις ΗΠΑ 2019 – Πήδηξε από ουρανοξύστη στο Μανχάταν

Must Read

Έπεσε στο κενό από τον 29ο όροφο 

Η Τσέσλι Κριστ, η Μις ΗΠΑ 2019, πήδηξε από έναν ουρανοξύστη στο Μανχάταν το πρωί της Κυριακής, βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή της, σε ηλικία 30 ετών.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η οικογένειά της.«Με μεγάλη θλίψη, μοιραζόμαστε τον θάνατο της αγαπημένης μας Τσέσλι. Ενέπνεε όλο τον κόσμο με την ομορφιά και τη δύναμή της. Νοιαζόταν, αγαπούσε, γελούσε και έλαμπε» ανέφερε η οικογένειά της.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης η 30χρονη, η οποία στέφθηκε Μις ΗΠΑ το 2019, έδωσε η ίδια τέλος στη ζωή της πηδόντας από ένα κτίριο στο Μανχάταν.

Η 30χρονη Κριστ,σύμφωνα με το CNN, ήταν δικηγόρος και εργαζόταν επίσης ως ανταποκρίτρια για τον ιστότοπο ψυχαγωγικών ειδήσεων ExtraTV.

Η Κριστ, η οποία είχε ένα διαμέρισμα στον ένατο όροφο του κτιρίου στη West 42nd Street στο κέντρο του Μανχάταν, πήδηξε από τον 29ο όροφο της 60ώροφης πολυκατοικίας γύρω στις 7:15 π.μ. και βρέθηκε νεκρή στο πεζοδρόμιο. Η ίδια εθεάθη για τελευταία φορά στη βεράντα του 29ου ορόφου.

Η πρώην νικήτρια της Μις ΗΠΑ λίγο πριν τον θάνατό της δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία έγραφε: «Μακάρι αυτή η μέρα να σας φέρει ανάπαυση και ειρήνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This