Ξεκινάει «Κονβόι Ελευθερίας» και στην Κύπρο

Το κονβόι θα ξεκινήσει την διαδρομή του στις 10 το πρωί του Σαββάτου από το στάδιο της Πάφου, με προορισμό την Λευκωσία

Must Read

Τα χνάρια του Καναδά ακολουθούν παγκοσμίως και άλλες χώρες, με την Κύπρο να ξεκινάει «Κονβόι Ελευθερίας» το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, με αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, τρακτέρ.

Το κονβόι θα ξεκινήσει την διαδρομή του στις 10 το πρωί από το στάδιο της Πάφου, με προορισμό την Λευκωσία. Μάλιστα οι διοργανωτές δίνουν την λεπτομερή διαδρομή που θα ακολουθηθεί, καθώς και οδηγίες ακόμη και για το όριο ταχύτητας.

Το μήνυμα δε που στέλνουν στην κυβέρνηση της Κύπρου είναι: «Τέλος στην υποχρεωτικότητα, όχι στα εμβόλια, όχι στο safe pass, όχι στις μάσκες, όχι στα τεστ, αποκαταστήστε την ελευθερία μας».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This